Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
00:58 20 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Ziua de naştere a gemenelor Bianca şi Denisa Fota A fost dublă sărbătoare la Phoenix CSU Simona Halep Constanţa

ro

30 Mar, 2021 00:00 2409 Marime text
 
  • Baschetbalistele de la Phoenix CSU Simona Halep Constanţa au împlinit 26 de ani.
  • Cele două surori s-au întors în acest sezon la clubul de pe litoral.
  • Formaţia de pe litoral se află pe locul şase în clasamentul Ligii Naţionale, cu 31 de puncte, după zece victorii şi 11 înfrângeri.
 
Echipa feminină de baschet Phoenx CSU Simona Halep Constanţa le-a sărbătorit, zilele trecute, pe două dintre componentele sale, surorile gemene Bianca şi Denisa Fota, care au împlinit 26 de ani.
 
„Este dublă sărbătoare în familia Phoenix CSU Simona Halep Constanța! Gemenele noastre, Bianca și Denisa Fota, își sărbătoresc ziua de naștere, prilej de bucurie pentru noi, dar și o ocazie de a le asigura încă o dată de toată susținerea noastră în obiectivele pe care și le-au propus. În egală măsură le dorim tot binele din lume, la cât mai multe motive de satisfacție, putere, sănătate și să fie în permanență înconjurate de persoane dragi lor. La mulți ani, Denisa și Bianca!”, a fost mesajul clubului de pe litoral.
 
Bianca (1,76 m, 62 kg) şi Denisa (1,74 m, 63 kg) au revenit la Phoenix CSU Simona Halep în acest sezon, iar, în afară de echipa constănţeană, au mai evoluat la CSȘ Râmnicu Vâlcea, Phoenix Galați și CS Universitatea Cluj Napoca.
 
Aflată pe locul şase în clasamentul Ligii Naţionale, cu 31 de puncte, după zece victorii şi 11 înfrângeri, formaţia de pe litoral a cedat în ultimul meci susţinut, în turneul de la Arad, în etapa a 21-a de campionat, cu FCC Baschet UAV Arad. Aceasta s-a impus cu 76-55, conducând şi la pauză, cu 44-27, iar pe sferturi scorul în meciul Arad - Constanţa a fost 20-10, 24-17, 12-15 şi 20-13. 
 
„Oboseala acumulată în ultima perioadă din cauza deplasărilor lungi, programul încărcat, dar și valoarea adversarului și-au spus cuvântul din plin în penultima noastră confruntare din sezonul regulat al Ligii Naționale. În ciuda eșecului de la Arad, ne consolăm cu gândul că am avut astfel ocazia de a ne verifica încă o dată nivelul înaintea meciurilor din play-off-ul campionatului. Chiar dacă timpul pe care îl avem la dispoziție este unul foarte scurt, avem convingerea că ne vom îmbunătăți modul de exprimare din teren și vom arăta o altă față în ultima parte a sezonului”, este mesajul Phoenix CSU Simona Halep.
 
Sursa foto: Facebook (Phoenix CSU Simona Halep)
 
Citeşte şi:
 
Phoenix CSU Simona Halep Constanţa, înfrângere în meciul cu FCC Baschet UAV Arad

Surorile gemene Denisa și Bianca Fota, pregătite să obțină noi victorii cu Phoenix CSU Simona Halep Constanța

 
 
 
 
 
 
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii