Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
12:36 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Baschet 3X3 Jucătoarele CSM Constanța s-a impus la două categorii, în turneul național de la Timișoara (GALERIE FOTO)

ro

21 Aug, 2023 12:32 1097 Marime text
 
CSM Constanța s-a impus în ultimul turneu național de baschet 3x3 la două categorii, Open feminin și Under-18, într-o etapă organizată la Timișoara.
 
Bianca Fota, Denisa Fota, Dora Ardelean și Andreea Dragoș, sunt campioanele secțiunii Open feminine, după un parcurs fără înfrângere, cu patru victorii în tot atâtea meciuri.

Constanța s-a duelat cu echipe din Timișoara, Iași sau București. Jucând în fața propriilor fani, Dora Ardelean a fost desemnată MVP în competiția feminină.
 
Încă o surpriză plăcută s-a concretizat și pe tabloul U-18 feminin, acolo unde junioarele de la CSM Constanța au făcut un turneu fabulos și au cucerit titlul de campioane ale turneului.
 
Amira Bou-Chedid, Anisia Cain, Iza Năstase și Iulia Trandafir au avut un parcurs fără înfrângere până în finală, câștigând toate cele cinci meciuri, după partide foarte disputate.
 
În finală, Constanța a trecut de CSU Poli Agrii 2 cu scorul de 14-12, iar Amira Bou-Chedid a fost desemnată MVP al competiției.
 
Junioarele Constanței au făcut parte din lotul senioarelor în Cupa Federației de baschet 5 la 5, cucerind trofeul Cupei Federației, acum devenind campioane alături de senioare și într-un turneu 3x3.
 
La Timișoara, echipele Constanței au fost îndrumate de antrenoarea Alina Șerban.
 

Baschetul 3x3 continuă cu un super eveniment la nivel mondial, Constanța urmând să organizeze etapa World Tour, FIBA 3x3 World Tour Constanța Masters, în perioada 9-10 Septembrie, la City Park Mall, este mesajul CSM Constanța.

 
Sursa foto: Facebook (CSM Constanța Baschet)
 
Citește și:


Baschet
CSM Constanța va înfrunta în grupele EuroCup Women și Galatasaray, finalistă în ediția trecută!
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii