Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
21:51 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

UPDATE. Baschet Gemenele Bianca și Denisa Fota, dar și Anisia Croitoru, la CSM Constanța (GALERIE FOTO)

ro

30 Sep, 2022 09:22 1598 Marime text
 

CSM Constanța a anunțat noi transferuri pentru echipa feminină de baschet, pentru noul sezon al Ligii Naționale.
 
Este vorba de gemenele Bianca și Denisa Fota, dar și de Anisia Croitoru.
 

Bianca Fota și Denisa Fota vor juca pentru CSM Constanța în acest sezon de Liga Națională de Baschet Feminin.

Campioane naționale cu 3x3 Constanța în sezonul 2022, gemenele Bianca și Denisa Fota au făcut parte din rosterul echipei noastre din 2021. Bianca a fost prezentă la echipa de senioare a României cu care a participat în calificările FIBA Women's EuroBasket dar și componentă de bază a naționalei de senioare 3x3 timp în care Denisa Fota a reprezentat 3x3 Constanța în Campionatul Național și Cupa României 3x3. Bianca Fota și Denisa Fota rămân la Constanța și ne va fi greu să le deosebim fără numerele de pe maiou!

Welcome to CSM Constanța, Bianca & Denisa!

 

Anisia Croitoru semnează cu CSM Constanța și va fi parte din echipa noastră în acest sezon de Liga Națională de Baschet Feminin.
Născută la data de 11 iulie 2003, are în palmares obținerea Cupei României și a făcut parte din lotul campioanei entitre în sezonul 2021-2022, ACS Sepsi-SIC Sf. Gheorghe.

Componentă a loturilor naționale de juniori ale României de la U16, Anisia este una dintre jucătoarele tinere pe care Constanța se va baza. Este campioană națională cu echipa de baschet 3x3 a Constanței în sezonul 2022 și una dintre jucătoarele pe care 3x3 România a mizat în campaniile Nations League, fiind prezentă la Constanța în cadrul 3x3 FIBA Nations League Final.

Anisia Croitoru vine la Constanța și rămâne la Constanța pentru sezonul 2022/2023!, sunt mesajele de pe pagina de Facebook a CSM Constanța.  

UPDATE:

CSM Constanța a anunțat și restul transferurilor: Miljana Dzombeta (Bosnia – Herțegovina), Lydia Rivers (SUA), Alexandra Robotin (România), Paloma Cucu (România), Naomi Davenport (SUA), Dora Ardelean (România) și Eva Petrof (România).
 
Prezentări pe pagina de Facebook a CSM Constanța:
 

Aflată la ediția în desfășurare a Cupei Mondiale din Australia cu naționala Bosniei & Herțegovina, Miljana Dzombeta este ultima jucătoare străină cu care CSM Constanța va începe acest sezon din Liga Națională de Baschet Feminin.
Fostă jucătoare la CSM Satu Mare, Galați, Arad și campioană în țara natală în 2015, coordonatoarea din naționala Bosniei & Herțegovina va juca pentru CSM Constanța în sezonul 2022-2023.

 
Lydia Rivers va juca pentru prima dată în România și va face parte din lotul CSM Constanța Baschet. Fostă jucătoare la Liepaja/LSSS în Letonia, Global Connect Travel Duzce Belediye în Turcia, Spirou Ladies Charleroi în Belgia și Rutronik Stars Keltern în Germania DBBL, Lydia va juca pentru CSM Constanța în acest sezon.
Jucătoarea originară din Statele Unite ale Americii a fost componentă ale echipelor Radford University și Virginia Tech la nivel NCAA. Welcome to Constanța, Lydia!

 
Alexandra Robotin va juca pentru CSM Constanța în noul sezon de Ligă Națională de Baschet Feminin. Jucătoarea originară din Arad va face parte din lotul Constanței în acest sezon 2022-2023! Bun venit la CSM Constanța, Robo!

 

Paloma Cucu semnează cu CSM Constanța Baschet și va juca pentru echipa de la malul mării în sezonul 2022-2023. Născută pe 1 Martie 2003, tânăra jucătoare vine de la CSM Satu Mare. Fostă jucătoare la CSM Alexandria și una dintre jucătoarele pe care naționalele de juniori ale României a mizat, Paloma Cucu a fost componentă ale naționalelor României U20, U18, U17 și U16. Bine ai venit la malul mării, Paloma!

 

Naomi Davenport este prima jucătoare străină transferată de CSM Constanța Baschet, care se va alătura lotului pentru sezonul 2022-2023.
După două sezoane alături de West Virginia Mountaineers, Naomi Davenport a semnat primul său contract în afara NCAA în Puerto Rico, apoi în Polonia iar în 2021-2022 a ales să evolueze în Finlanda, pentru Kotka Peli-Karhut (PeKa), echipă cu care a fost campioană și câștigătoare a Cupei Finlandei. Welcome to Constanța, Naomi!

 
Dora Ardelean se alătură echipei de baschet CSM Constanța în acest sezon de Ligă Națională de Baschet Feminin.
Sportiva originară din Timișoara semnează cu echipa de la malul mării după un sezon în care a jucat pentru Satu Mare în 31 de meciuri cu o medie de 28.2 minute pe meci, făcând totodată parte din lotul României în campania de calificare EuroBasket Women 2023. Bine ai venit la Constanța, Dora!

 

Eva Petrof va juca pentru CSM Constanța în sezonul 2022-2023.
Una dintre junioarele de perspectivă ale României, Eva Petrof a făcut parte din naționalele României de juniori de la U16 până la U20. A participat cu naționala României la FIBA U20 Women's European Championship - Division B, FIBA U20 Women's European Challengers și FIBA U16, U18 și U20 Women's European Championship Division B.
În sezonul trecut de Ligă Națională de Baschet Feminin, Eva Petrof a evoluat în 23 de partide având pe parchet peste 15 minute pe meci. Bine ai venit la CSM Constanța, Eva!

 Sursa foto: Facebook (CSM Constanța)

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii