Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
20:20 24 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Baschet Phoenix CSU Simona Halep a învins ACS KSE Târgu Secuiesc după prelungiri

ro

08 Jan, 2022 18:44 2280 Marime text
  • La finele celor patru sferturi, două câştigate de formaţia de pe litoral, două de oaspete (care au condus la pauză cu 36-32), scorul a fost 65-65.

Echipa feminină de baschet Phoenix CSU Simona Halep Constanţa a disputat astăzi meciul din etapa a 13-a a Ligii Naţionale, întâlnind pe teren propriu ACS KSE Târgu Secuiesc.

Partida s-a încheiat cu succesul gazdelor, scor 77-69, victoria venind după o repriză de prelungiri.

La finele celor patru sferturi, două câştigate de formaţia de pe litoral, două de oaspete (care au condus la pauză cu 36-32), scorul a fost 65-65 (19-18, 13-18, 19-14, 14-15).

Repriza de prelungire care a urmat i-a revenit Phoenix CSU Simona Halep, cu 12-4, astfel că echipa constănţeană s-a impus la final cu 77-69.

Pentru învingătoare au marcat Sara Hinriksdottir - 20p, Bianca Fota - 16p, Ciara Rosten - 14p, Lauren Brozoski - 9p, Bianca Voica-Nagy - 7p, Jade Vega - 6p, Nicoleta Mititelu (cpt.) - 3p şi Andreea Beldian - 2p.   

Euforia calificării în Final Four-ul Cupei României, dar mai ales valoarea adversarului pe care l-am avut în față, au făcut din meciul disputat în această seară un adevărat spectacol.
 
Dramatismul a fost la el acasă în Sala Sporturilor, însă inimoșii suporteri care au venit să ne încurajeze din tribune și-au făcut din plin treaba, mai ales în repriza de prelungiri, și s-au dovedit a fi plusul de care aveam nevoie pentru a câștiga partida.
 
Peste toate aceastea, cel mai important pentru noi este că totul s-a terminat cu bine și că am bifat o nouă victorie în LNBF, în fața unui adversar puternic, care ne permite să sperăm în continuare la un final de sezon cu adevărat memorabil pentru baschetul feminin constănțean, este mesajul clubului de pe litoral.

 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.     

Sursa foto (cu rol ilustrativ): Facebook (Phoenix CSU Simona Halep) 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii