Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
23:48 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Jucătoarele de la CSU CSM Constanța au câștigat Cupa României la baschet 3X3 (GALERIE FOTO)

ro

17 May, 2023 10:42 1090 Marime text
 

Primul trofeu național al sezonului în baschetul 3X3, întrecerea feminină, i-a revenit echipei CSU CSM Constanța 1, in componenta Alina Podar, Teodora Manea, Ecaterina Armanu si Anisia Croitoru.

În finala desfășurată în Arena de Baschet din București, formația de pe litoral a dispus cu 22-10 de Rapid București.

Pe treapta a treia a podiumului s-a clasat echipa a doua a CSU CSM Constanța, formată din Dora Ardelean, Bianca Fota, Denisa Fota și Mihaela Panait.

CSM Constanța 1 a avut un parcurs fără înfrângere în cele șase meciuri. Echipa de pe litoral s-a impus în faza grupelor cu Universitatea Cluj (22-12), UV Timișoara (22-0), Știința București (22-5) iar în fazele eliminatorii a dispus de Sportul Studențesc (18-11) în sferturi, a trecut de CS Vâlcea 1924 (16-14) în semifinale, iar apoi a învins Rapid în partida pentru titlu.

CSM Constanța 2 s-a oprit în semifinale, după ce a cedat cu 19-14 în fața Rapid București.

Alina Podar a fost desemnată MVP al competiției, iar, în echipa ideală a turneului, CSU CSM Constanța a fost reprezentată de Ecaterina Armanu și Teodora Manea.
 

Constanța continuă să domine competițiile de baschet 3x3, după ce în sezoanele precedente, a cucerit titluri importante în baschetul 3x3, atât la feminin cât și la masculin în cadrul Ligii Naționale de Baschet 3x3 și Cupa României 3x3. Constanța are în palmares prima Cupă a României la Baschet 3x3 din istoria disciplinei în România, obținută în competiția masculine, este mesajul CSM Constanța.


Sursa foto: Facebook (Federația Română de Baschet)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii