Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
06:34 28 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Baschet CSM Constanța, victorie în deplasare cu CSM Târgu Mureș

ro

17 Nov, 2023 09:46 909 Marime text
 
 
Echipa feminină de baschet CSM Constanța, vicecampioana României, a disputat meciul din etapa a patra a Ligii Naționale, întâlnind în deplasare CSM Târgu Mureș, ultima clasată.
 
După un meci controlat în totalitate, formația de pe litoral a câștigat clar, scor 82-61 (46-32 la pauză), obținând cel de-al treilea succes din această stagiune.  
 
Pe sferturi, scorul în meciul Tg. Mureș – Constanța a fost 14-25, 18-21, 11-22, 18-14.
 

Cu o parte dintre jucătoare revenit de la loturile naționale (Alina Podar, Gabriela Irimia, Anisia Croitoru, Bianca Fota), Dragana Zivkovic (Muntenegru) și Sigrid Koizar (Austria), fetele antrenate de Alexandru Olteanu, Alina Șerban și Volha Tămîrgeanu au dictat ritmul jocului și la pauză conduceau cu 46-32, se arată pe pagina de Facebook a CSM Constanța.

 
Kristina Higgins a fost principala realizatoare a Constanței, având la final 24 de puncte marcate și 10 recuperări. Cea mai bună prestație a stagiunii au avut-o și gemenele Bianca Fota și Denisa Fota, Bianca reușind 13p, 3 recuperări și 2 pase decisive, în timp ce Denisa Fota a încheiat cu 11p (2x3p) și o recuperare.
 
Venită de la lotul național al Muntenegrului, Dragana Zivkovic a avut 9p, 6 recuperări și 3 pase decisive, Sigrid Koizar 8p, 7 recuperări, 2 pase decisive, Anisia Croitoru 6p, 3 recuperări, 2 pase decisive, Annemarie Gödri-Părău 4p, 7 pase decisive, Alina Podar 3p, 2 recuperări și 3 pase decisive, Gabriela Irimia 2p, 4 recuperări, 2 pase decivise, Gabriela Mărginean 2p, 4 pase decisive, 2 recuperări, fiind folosită și junioara Irina Macovei.
 
În clasament, formația constănțeană ocupă locul doi, cu șase puncte.
 
Pentru CSM Constanța urmează o deplasare în EuroCup Women, pe terenul lituaniencelor de la Kibirkstis, ca mai apoi să revină acasă, pe teren propriu, pentru meciul cu CS Universitatea Cluj, la finalul lunii noiembrie.
 
Sursa foto: Facebook (CSM Constanța Baschet)
 
Citește și:

 
Baschetbalistele CSM Constanța, victorie și spectacol, la meciul de debut în noul sezon al Ligii Naționale (GALERIE FOTO)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii