Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
18:36 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Nuntă la Cumpăna Luptătorul Alexandru Călin s-a căsătorit cu Mihaela Spătaru, fostă scrimeră. Naş este Florin Toader, suporter farist (galerie foto)

ro

13 Jul, 2018 00:00 5358 Marime text
Nuntă cu pronunţate accente sportive la Cumpăna! Luptătorul Alexandru Călin s-a căsătorit cu Mihaela Spătaru, fostă scrimeră, iar naşii sunt Florin Toader (suporter farist) şi soţia sa, Iuliana.
 
Mirele şi mireasa fiind de loc din Cumpăna, au spus „Da!“ la Starea Civilă din localitate, chiar în faţa primarului, ec. Mariana Gâju! Alexandru şi Mihaela au scos acum actele, urmând ca serviciul religios şi petrecerea să aibă loc la o dată care se va stabili ulterior. Alexandru a făcut întâi atletism, fiind campion în proba de marş, după care, la finele liceului, a trecut la kickboxing, obţinând rezultate şi la acest sport. Mihaela a făcut scrimă la CS Farul Constanţa, cucerind medalia de bronz la Campionatul Naţional de junioare. Cei doi au oficializat o relaţie care durează de opt ani. În momentul de faţă, prin prisma profesiei (este scafandru la o firmă particulară, fiind mai tot timpul ieşit pe mare), Andi nu se mai pregăteşte la kickboxing decât rareori şi deocamdată nu mai luptă în gale.
 

„Dumnezeu să fie la cârma căsniciei voastre!“

 
Vestea unirii celor două destine, în familia Călin, i-a bucurat şi pe cei apropiaţi lui Andi şi Mihaelei. „Felicitări! Casă de piatră, înţelegere şi fericire vă doresc!“, „Dumnezeu să fie la cârma căsniciei voastre!“, „Să fiţi sănătoşi, fericiţi şi să vă iubiţi mereu!“, „Casă de piatră, înţelegere, copii frumoşi şi sănătoşi! Tot ce vă doriţi să se împlinească!“, „Casă de piatră, dragii mei! Fericire multă şi sănătate la bebică şi vouă (n.r. Mihaela este însărcinată în şase luni şi jumătate)!“ sau „Să fie într-un ceas bun!“, au fost câteva dintre urări.
 
Citeşte şi:
 
„Sportul este un mod de viaţă la Cumpăna“ Cum a ajuns Alexandru Călin din campion la atletism, campion la kick-boxing (galerie foto)​

KO în repriza întâi în main-event Cinci meciuri „explozive“ la gala Urban Legend de la Mamaia (galerie foto)​

Penultimul loc la Naţionale pentru echipa de scrimã a Farului

 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii