Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
13:42 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Penultimul loc la Naţionale pentru echipa de scrimã a Farului

ro

13 Oct, 2012 03:28 2471 Marime text

scrima1.jpgFormaţia masculinã de scrimã a Clubului Sportiv Farul Constanţa a ocupat locul şapte (din opt echipe), ieri, la Campionatul Naţional de floretã rezervat speranţelor, de la Bucureşti.

Din echipa constãnţeanã, antrenatã de Horia Gheorghe, au fãcut parte Ionuţ Bolboaşã, Sorin ªtefãnescu, Robert Marghidan şi Alexandru Stan, care, din trei partide, au câştigat una. Meciul de debut, pentru intrarea în primele patru formaţii, a fost pierdut cu 39-42 la CSS Ploieşti. A urmat confruntarea cu CSAT Bucureşti, şi ea pierdutã, scor 28-45. În ultima confruntare, constãnţenii au întâlnit Triumf Bucureşti, de care au dispus cu 45-25, ocupând în final poziţia a şaptea.   

Întrecerile bãieţilor s-au încheiat ieri, însã Campionatul continuã astãzi, cu proba individualã a fetelor, unde vor evolua şi douã sportive de la CS Farul, Mihaela Spãtaru şi Raluca Vãcãraşu. Raluca se pregãteşte de anul trecut la Centrul Olimpic din Bucureşti, însã în ce priveşte obţinerea unei medalii la competiţia de acum pronosticurile sunt rezervate, având în vedere cã este mai micã decât adversarele sale, ea neîmplinind încã 13 ani.    

Sursa foto: Asociația Județeană de Scrimă

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii