Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
02:55 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Trei constănțeni, trimiși în judecată. Au accesat fără drept sisteme informatice la două magazine

ro

24 Apr, 2020 00:00 1387 Marime text

Procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Constanța au dispus trimiterea în judecată a trei bărbați acuzați de furt și de efectuarea de operaţiuni financiare în mod fraudulos. Ieri, judecătorii de la Tribunalul Constanța au decis ca doi dintre cei trei inculpați să rămână în stare de arest preventiv.
 
„Constată legalitatea şi temeinicia măsurii arestării preventive a inculpaţilor I.M. şi G.C. Menţine măsura arestării preventive a inculpaţilor, de la 23 aprilie la data de 22 mai. Respinge ca neîntemeiate cererile inculpaţilor, prin apărător, de înlocuire a arestului preventiv cu măsura preventivă a arestului la domiciliu. În baza art. 275 alin. 3 C.pr.pen., cheltuielile judiciare avansate de stat rămân în sarcina acestuia. Cu drept de contestaţie. Pronunţată în camera de consiliu“, conform minutei judecătorești.
 
În actul de sesizare a instanței, procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Constanța arată că cei trei au planificat și executat mai multe furturi din locuințe și automobile din interiorul cărora au furat diverse bunuri. Printre obiectele sustrase s-au aflat și câteva carduri bancare, cu ajutorul cărora inculpații au accesat fără drept sisteme informatice la două magazine, încercând să plătească fraudulos prin contactless cumpărături.
 
Oricare va fi decizia Tribunalului Constanța, aceasta va putea fi contestată la Curtea de Apel Constanța.
 
Citește și:
 
Tribunalul Constanța a decis aseară arestarea a doi bărbați. Iată acuzațiile

Doi bărbați aflați în Arestul Poliţiei Constanța, testați pentru COVID 19

 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii