Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
03:16 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Ce facem când găsim un portofel pe stradă? Doi constănţeni au fost trimişi în judecată

ro

21 Feb, 2020 00:00 1585 Marime text

Doi constănţeni au fost trimişi în judecată de procurorii Parchetului de pe Tribunalul Constanţa pentru însuşirea bunului găsit sau ajuns din eroare la făptuitor, efectuarea de operaţiuni financiare în mod fraudulos şi acces ilegal la un sistem informatic.


În actul de sesizare a instanţei, procurorii susţin că cei doi, soţ şi soţie, au găsit, în anul 2017, pe o stradă din municipiul Constanţa, un portofel în care aflau mai multe carduri bancare. Cei doi şi-au însuşit respectivele carduri cu ajutorul cărora au efectuat 15 plăţi contactless. Prejudiciul se ridică la aproape 1.000 de lei.


Dosarul a fost trimis spre soluţionare Tribunalului Constanţa, instanţă care ieri a constatat legalitatea sesizării cu rechizitoriul întocmit de procurorii Parchetului de pe Tribunalul Constanţa şi legalitatea administrării probelor şi a efectuării actelor de urmărire penală. Totodată, magistraţii au dispus începerea judecăţii cauzei.


Citeşte şi:

Avocatul Adrian Gheorghiţă, din Baroul Constanţa, agresat de un poliţist în sediul Poliţiei Mamaia. Omul legii, trimis în judecată

Constanţa. Judecătorii au respins cererea de arestare a unui taximetrist. Date din ancheta procurorilor

Zece judecători părăsesc sistemul prin pensionare! Lista completă
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii