Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
19:18 24 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Tentativă de omor în Satul de Vacanţă! Un tânăr a fost înjunghiat în faţa unui club de noapte!

ro

06 Aug, 2019 00:00 1914 Marime text
Tentativă de omor în Satul de Vacanţă! Un tânăr a fost înjunghiat în faţa unui club de noapte, pe fondul unui conflict spontan.
 
Conform Parchetului de pe lângă Tribunalul Constanţa, în dimineaţa zilei de 28 decembrie 2018, în jurul orei 04:00, în urma unui conflict spontan cu persoana vătămată C.M.C., în faţa unui club de noapte, situat în municipiul Constanţa, zona Satul de Vacanţă, inculpatul a fost lovit de către persoana vătămată cu pumnul în zona feţei.
 
Sub stăpânirea unei puternice tulburări sau emoţii determinate de lovitura de pumn aplicată de partea vătămată, inculpatul a urmărit victima, în timp ce aceasta se îndepărta în fugă şi a înjunghiat-o cu un cuţit, în zona coastelor, în partea dreaptă. Victimei i-a fost pusă viaţa în primejdie, iar rana a necesitat 35 de zile de îngrijiri medicale.
 
Inculpatul, în declaraţia dată pe parcursul judecăţii, a recunoscut în totalitate săvârşirea infracţiunii reţinute în actul de sesizare şi a solicitat ca judecata să se facă doar în baza probelor administrate în faza urmăririi penale, pe care a declarat că le cunoaşte, şi le însuşeşte şi nu a solicitat administrarea altor probe.
 
Dosarul a fost trimis spre soluţionare Tribunalului Constanţa, instanţă care a decis condamnarea inculpatului la doi ani şi cinci luni de închisoare cu executare.
 
Mai mult, instanţa a dispus obligarea inculpatului la plata către partea civilă a sumelor de 14.000 lei daune morale şi 15.000 daune materiale. Decizia Tribunalului Constanţa a fost contestată la Curtea de Apel Constanţa.
 
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii