Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
14:31 05 08 2021 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Se pensionează un procuror șef din Parchetul Curții de Apel Constanța

ro

22 Jun, 2021 00:00 1318 Marime text
  • Discuțiile Secției pentru procurori a Consiliului Superior al Magistraturii sunt programate să se desfășoare astăzi, de la ora 10.00.
Magistratul Violeta Julieta Păun, procuror șef al Secției Judiciare din cadrul Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Constanța, iese la pensie.
 
Secția pentru Procurori a Consiliului Superior al Magistraturii va analiza în ședința de astăzi solicitarea magistratului privind eliberarea din funcție, prin pensionare.
 
Discuțiile sunt programate să se desfășoare astăzi, de la ora 10.00.
 
În cadrul aceleiași ședințe, se va analiza și propunerea de delegare în funcția de procuror șef al Secției Urmărire penală din cadrul Parchetului Curții de Apel Constanța a magistratului Vasile Drăghici.
 
Procurorul Vasile Drăghici își desfășoară activitatea, de asemenea, în cadrul Parchetului Curții de Apel Constanța.
 
În ce privește cererea de eliberare din funcție a magistratului Violeta Julieta Păun, dacă aceasta va fi aprobată de Secția pentru procurori a CSM, solicitarea va fi ulterior înaintată Președintelui României, pentru promulgarea decretului.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 

Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și:

Fost șef al DNA Constanța, la pensie! Președintele a semnat decretul
 

Ti-a placut articolul?

Comentarii