Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
08:54 24 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Fost șef al DNA Constanța, la pensie! Președintele a semnat decretul

ro

16 Jun, 2021 14:38 2241 Marime text


Unul dintre primii șefi ai Serviciului Teritorial Anticorupție Constanța al Direcției Naționale Anticorupție iese la pensie, începând cu data de astăzi, 16 iunie 2021!

Este vorba despre magistratul Florin Tîrnăcop, șef delegat al DNA Constanța în perioada octombrie 2005 - noiembrie 2006.

Președintele României, Klaus Iohannis, a semnat decretul „privind eliberarea din funcția de procuror în cadrul Direcției de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism – Biroul teritorial Giurgiu a domnului Florin Tîrnăcop – pensionare, la data de 16 iunie 2021“.

Procurorul Florin Tîrnăcop a fost delegat șef al Serviciului Teritorial Anticorupție Constanța în luna octombrie 2005, urmându-l în funcție pe magistratul Ioan Oțel, ieșit la pensie.

Tîrnăcop a condus DNA Constanța până la data de 30 iunie 2006, când i-a expirat delegarea pe funcție. Acestuia i-a urmat la conducerea DNA Constanța procurorul Ioana Țene.

Ulterior, magistratul Florin Tîrnăcop și-a desfășurat activitatea în cadrul Serviciului Teritorial Giurgiu al DIICOT, de unde a ieșit la pensie, începând cu data de astăzi.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii