Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
21:34 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Scandal monstru într-un post de poliţie din Constanţa Un recidivist, către un ofiţer - „Te prind şi te fac!“

ro

05 Jul, 2018 00:00 3845 Marime text
Magistraţii din cadrul Judecătoriei Constanţa au dispus condamnarea, în primă instanţă, a unui bărbat din Constanţa, la un an de închisoare cu executare, pentru ultraj. Decizia Judecătoriei Constanţa nu a fost una definitivă, ea fiind atacată la Curtea de Apel Constanţa. Primul termen în apel a fost stabilit pentru data de 4 octombrie.
 
Inculpatul este cunoscut cu antecedente penale, el aflându-se sub imperiul unei eliberări condiţionate.
 
În rechizitoriul întocmit, procurorii arată că, aproape de jumătatea lunii septembrie 2017, în judeţul Constanţa, în contextul unui scandal provocat de către inculpat, acesta a fost dus la sediul de Poliţie, unde i-a înjurat şi ameninţat pe poliţişti. Cel în cauză a fost scos din postul de poliţie de alte persoane, însă nici acest lucru nu l-a liniştit.
 
În actul de sesizare a instanţei, procurorii arată că inculpatul ar fi ridicat pumnul la un ofiţer de poliţie, cu intenţia a-l lovi, şi i-ar fi spus „te prind şi te fac“. Inculpatul a solicitat să fie achitat, însă instanţa i-a respins cererea.
 
În prezent, dosarul se află pe rolul Curţii de Apel Constanţa. Primul termen în apel a fost stabilit pentru data de 4 octombrie. Oricare va fi decizia Curţii de Apel Constanţa, aceasta va fi definitivă.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii