Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
04:43 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

S-a stabilit un nou termen în procesul privind PUZ-ul iniţiat de Elena Epure

ro

28 Dec, 2019 00:00 1424 Marime text

Judecătorii Tribunalului Constanţa vor relua pe data de 23 ianuarie discuţiile în procesul în care se solicită anularea PUZ-ului iniţiat de Elena Epure pentru un bloc pe strada Călăraşi din Constanţa.


Înregistrat pe rolul Secţiei de contencios administrativ şi fiscal a instanţei în luna august 2018, dosarul a fost amânat de mai multe ori până în prezent, fie pentru introducerea unor noi părţi în cauză, fie pentru administrarea de probatorii, fie pentru a se lua cunoştinţă de actele depuse la dosar. Obiectul procesului îl constituie „anulare act administrativ HCL nr. 19/31.01.2017“, iar rolul de reclamant îi revine Asociaţiei Constanţa Altfel, în timp ce pârât este Consiliul Local al Municipiului Constanţa.


Aşa cum se arăta şi în ediţiile anterioare, PUZ-ul a fost aprobat în şedinţa de Consiliu Local din data de 31 ianuarie 2017, astfel că se împlinesc aproape doi ani de la aprobarea sa. Actul priveşte zona delimitată de strada Călăraşi, strada Mihai Viteazul, strada Călugăreni şi strada Ștefan Mihăileanu, investitor fiind Elena Epure. Astfel, proprietarul terenului în suprafaţă de 280 mp de pe strada Călăraşi intenţionează să ridice o clădire de locuinţe colective în regim P+2E, cu funcţiuni complementare locuirii: parcare şi spaţii tip birou pentru exercitarea profesiilor liberale.


Aşa cum am menţionat, noua înfăţişare în cauză a fost fixată la data de 23 ianuarie, după ce, la finele lunii noiembrie, procesul fusese amânat pentru a se lua cunoştinţă de actele depuse la dosar.


Citeşte şi:

PUZ-ul iniţiat de Elena Epure pentru un bloc de pe strada Călăraşi, atacat în instanţă de „Constanţa Altfel“ (document)

 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii