Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
14:05 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Ridica un imobil când instanța a anulat autorizația Black Sea Estate Constanța a pierdut procesul! Trebuie să plătească și onorariul avocatului municipalității

ro

17 Nov, 2021 00:00 2042 Marime text
  • Magistrații Secției a II-a Civile, de contencios administrativ și fiscal a Curții de Apel, în Completul C3 Recurs, format din magistrații Elisabeta Crihană, Andrea Bianca Andruș și Oana Damian, au decis respingerea acțiunii companiei.
  • Prin aceeași hotărâre, afaceriștii au fost obligați la plata sumei de 2.261 de lei către Consiliul Local Constanța și Primarul Municipiului Constanța, reprezentând „onorariu avocat“.
  • Este vorba despre dosarul 258/36/2021, în care Black Sea Estate formulase o cerere de revizuire, în contradictoriu cu Primarul Municipiului Constanța și Consiliul Local Constanța.
 
Răspuns negativ de la Curtea de Apel Constanța pentru dezvoltatorul imobiliar Black Sea Estate, în procesul în care afaceriștii au formulat o cerere de revizuire, în contradictoriu cu municipalitatea!
 
Magistrații Secției a II-a Civile, de contencios administrativ și fiscal a Curții de Apel, în Completul C3 Recurs, format din magistrații Elisabeta Crihană, Andrea Bianca Andruș și Oana Damian, au decis respingerea acțiunii companiei.
 
Prin aceeași hotărâre, afaceriștii au fost obligați de Curtea de Apel Constanța la plata sumei de 2.261 de lei către Consiliul Local Constanța și Primarul Municipiului Constanța, reprezentând cheltuieli de judecată – „onorariu avocat“.
 
Hotărârea Curții de Apel a fost pronunțată la data de 15 noiembrie 2021 în dosarul 258/36/2021 și este definitivă.
 
Autorizația de construire, anulată definitiv
 
Amintim, firma ridica un imobil pe bulevardul Mamaia din oraș, când instanța a anulat autorizația de construire.
 
Astfel, prin Hotărârea nr. 553/2021 pronunțată de Curtea de Apel Constanța în completul format din magistrații Alexandru Ionuț Burtescu, Francisc Nemeth și Claudiu Răpeanu, instanța a admis recursul declarat de Asociația Constanța Altfel în dosarul 6066/118/2018.
 
Instanța de recurs a dispus anularea Autorizației de construire nr. 146/2019, HCLM Constanța nr. 120/2018 privind aprobarea PUD, dar și a HCLM Constanța nr. 279/2016 privind aprobarea PUZ pentru zona delimitată de b-dul Mamaia, str. Oneşti, str. Unirii şi str. Grozeşti.
 
Este vorba despre Autorizația de construire emisă în beneficiul dezvoltatorului Black Sea Estate SRL, fiind vorba despre lucrări pentru „construire imobil P+5E-6Er Birouri și Parcare“.
 
Compania este condusă de Vural Haci și Vural Ugur.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și
„Date care nu corespund realității“
Autorizația de construire a Black Sea Estate, pentru un imobil pe bulevardul Mamaia, Constanța, anulată definitiv. Avem motivarea

 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii