Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
08:46 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Radiată din partid, Mariana Mircea se judecă cu ALDE. Şi-a pierdut şi mandatul în CL Cernavodă. A fost înlocuită cu naşul ei

ro

06 Feb, 2020 00:00 1577 Marime text

Mariana Mircea, fostul primar al oraşului Cernavodă, consilier local şi fost preşedinte al organizaţiei, nu mai este membru ALDE de aproape un an. Acesteia i-a fost radiată calitatea de membru de partid în primăvara anului trecut, cu toate că deţinea funcţia de vicepreşedinte al Biroului Permanent Judeţean. De atunci se judecă cu formaţiunea politică.
Între timp, în decembrie 2019 şi-a pierdut şi mandatul de consilier local, fiind înlocuită în CL Cernavodă cu Ionel Costache, supleant ALDE şi cumătru cu Mircea.
 
Recent, ea a formulat la începutul acestui an recurs în dosarul 2647/118/2019, înregistrat pe rolul Curţii de Apel Constanţa. Obiectul dosarului este anulare act administrativ, iar pârât în dosar este Partidul Alianţa Liberalilor şi Democraţilor.
 
„Mariana Mircea a fost supusă radierii pentru că s-a aplicat o prevedere din statut”, a precizat, pentru ZIUA de Constanţa, preşedintele interimar al ALDE Constanţa, senatorul Ion Popa.
 
Potrivit statutului ALDE, neplata cotizaţiei timp de şase luni aduce după sine radierea. Acesteia i se mai impută şi evoluţia slabă în cadrul organizaţiei, cu toate că, în urmă cu câteva luni, afirma că se pregăteşte să candideze din nou la Primăria Cernavodă.
Noul preşedinte interimar al ALDE Cernavodă este Gheorghe Hemeş, şi el ales local în Consiliul Local al vechiului Axiopolis.
 
Citeşte şi:
 
Mariana Mircea, radiată din ALDE. Îşi va pierde mandatul de consilier local la Cernavodă?!
 
Mariana Mircea, fost primar al oraşului Cernavodă, trimisă în judecată de DNA. Dosarul, amânat
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii