Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
20:20 23 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Primăria Constanța, oprită în instanță să demoleze mai multe garaje din Poarta 6

ro

17 Apr, 2020 00:00 7089 Marime text

Un grup de 12 constănțeni, vecini, domiciliați în zona Poarta 6, au obținut în instanță sistarea demersurilor Primăriei Constanța privind demolarea garajelor exploatate de reclamanți. Decizia Judecătoriei Constanța este valabilă pană la soluționarea definitivă a unui alt dosar, cauză ce are ca obiect constatarea calității de constructor de bună-credință dobândită de reclamanti asupra acelorași garaje.
 
Prin decizia 2143/2020 din data de 02 martie, Judecătoria Constanța a admis acţiunea celor 12 constănțeni și a dispus sistarea demersurilor privind demolarea garajelor exploatate de reclamanți, amplasate în municipiul Constanța, zona Poarta 6, Aleea Condorului nr. 8, la intersecția cu Aleea Steluței, vis-a-vis de/în parcarea blocurilor FE2 și FE3. Decizia Judecătoriei Constanța este valabilă pană la soluționarea definitivă a unui alt dosar, cauză ce are ca obiect constatarea calității de constructor de bună-credință dobândită de reclamanti asupra acelorași garaje.
 
Decizia Judecătoriei Constanța a fost contestată atât de Municipiul Constanta prin Primar, cât și de Consiliul Local al Municipiului Constanța, Primarul Municipiului Constanța, cât și de Direcția Generală Poliția Locală.         
 
Dosarul a ajuns la Tribunalul Constanța. Primul termen a fost stabilit pentru săptămâna viitoare.
 
De menționat că dosarul ce are ca obiect constatarea calității de constructor de bună-credință dobândită de reclamanti asupra garaje a fost soluționat de către Judecătoria Constanța, prin decizia 2352/2020, din data de 25 februarie, în sensul anulării cererii de chemare în judecată. Decizia nu este definitivă.
 
Citeste și
 
Continuă desființarea garajelor construite ilegal în Constanța (galerie foto)

Noi parcări amenajate în Constanța. O parcare din cartierul Km 4-5, finalizată
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii