Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
03:20 28 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Știri Constanța Zeci de noi locuri de parcare au fost amenajate în cartierul Poarta 6 (FOTO)

ro

08 Nov, 2023 15:36 1030 Marime text

Este vorba despre parcarea situată pe strada Zefirului în dreptul blocurilor FB1, FB2, FB3, FA14 și FA12. Prin reamenajarea suprafeței carosabile eliberate de garaje au fost create 70 de noi locuri de parcare pentru riverani.

Echipele Confort Urban au executat lucrări de stabilizare a terenurilor, au fost montate bordurile care delimitează locurile de parcare, zona carosabilă a fost recondiționată prin turnarea a două straturi de asfalt (binder și uzură), iar la final au fost aplicate marcajele rutiere. S-au construit noi trotuare iar aleile de acces în scările blocurilor din proximitatea parcării au fost reabilitate, transmite Primăria Municipiului Constanța prin intermediul unui comunicat oficial.

De asemenea, pe strada Dafinului din cartierul Anadalchioi au fost demarate lucrările de pregătire a terenului pentru altă parcare situată pe amplasamentul unor foste garaje dezafectate. Se lucrează la refacerea suprafețelor în patru spații distincte, în zona delimitată de blocurilor 39 și 41.

Potrivit sursei citate, până la sfârșitul anului, Primaria Municipiului Constanța, prin SC Confort Urban, va construi alte noi parcări în diverse zone ale orașului.


foto: Primăria Constanța 


Citește și:

Știri ConstanțaRiveranii Zonei Peninsulare pot solicita abonament de parcare
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii