Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
17:57 23 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Locuri de parcare amenajate pe strada Soveja din municipiul Constanța (GALERIE FOTO)

ro

09 May, 2022 17:39 1730 Marime text
Parcare amenajată pe strada Soveja. foto: Primăria ConstanțaO nouă parcare a fost dată în folosință pe strada Soveja, în zona blocului DR 26.

Potrivit unui comunicat al Primăriei Constanța, porțiunea carosabilă eliberată de garaje a fost reamenajată prin lucrări de pregătire a suprafețelor și asfaltare.

Pentru a crește rezistența căii de rulare, s-au turnat două straturi de asfalt, binder și uzură. Ulterior, spațiile destinate parcării autovehiculelor au fost marcate și trasate corespunzător.

„Lucrările de reabilitare s-au extins și pe aleea de lângă punctul termic. S-a asfaltat carosabilul, au fost montate borduri și s-a pregătit terenul pentru reamenajarea zonelor cu spațiu verde.

Spațiile dintre blocuri sunt reconfigurate constant pentru a crea noi locuri de parcare. În cartierul Tomis III, continuă lucrările la amplasamentul situat pe strada Bogdan Petriceicu Hașdeu, în dreptul blocului L7. Infrastructura terenului a fost stabilizată, în vederea aplicării asfaltului.

De asemenea, o nouă parcare se va construi pe strada Badea Cârțan, în zona blocului K7. De mâine, echipele Confort Urban vor interveni cu utilaje pentru refacerea suprafețelor“ - au precizat reprezentanții Primăriei Constanța.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii