Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
12:06 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Preşedinte nou propus în Curtea de Apel Constanţa

ro

10 Mar, 2020 00:00 2463 Marime text

Secţia pentru judecători a Consiliului Superior al Magistraturii va pune în discuţie, în cadrul şedinţei programate să se desfăşoare în cursul acestei săptămâni, conducerea uneia dintre secţiile Curţii de Apel Constanţa.
 
Mai exact, este vorba despre Secţia a II-a civilă, de contencios administrativ şi fiscal a Curţii de Apel. Pentru această secţie, a fost propusă prelungirea delegării în funcţia de preşedinte a magistratului Beatrice Mariş. Menţionăm că judecătoarea asigură conducerea secţiei încă din luna martie 2019, când a fost propusă iniţial pentru a fi delegată. La momentul respectiv, delegarea a fost aprobată până la ocuparea funcţiei prin numire, în condiţiile legii, dar nu mai mult de şase luni. Ulterior, în cursul toamnei trecute, delegarea a fost prelungită până în luna martie a acestui an. În acest context, membrii Secţiei pentru judecători a CSM vor analiza posibilitatea prelungirii delegării.
 
Amintim că, în anul 2016, Secţia pentru procurori a CSM a hotărât transferul judecătoarei Beatrice Mariş, ce îşi desfăşura activitatea în cadrul Tribunalului Constanţa, la Curtea de Apel Constanţa. Transferul a intrat în vigoare începând cu data de 1 septembrie 2016.
 
Pentru a reveni la şedinţa Secţiei pentru procurori a CSM din această săptămână, este de menţionat că, tot în cadrul acesteia, se va analiza şi solicitarea Curţii de Apel Constanţa privind delegarea judecătoarei Ioana Cristina Iancu de la Judecătoria Galaţi la Judecătoria Constanţa.
 
Citeşte şi:
 
Beatrice Mariş, delegată preşedinte al Secţiei a II-a Civile, de contencios administrativ şi fiscal din Curtea de Apel

 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii