Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
12:36 18 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Nervos nevoie mare Un constănţean este bun de plată după ce a distrus un aparat de jocuri de noroc

ro

09 Apr, 2019 00:00 1974 Marime text
Pe 21 martie, Judecătoria Constanţa a decis să îl condamne pe un bărbat din municipiu la plata sumei de 1.357,81 de lei către o societate, după ce a distrus un aparat de jocuri de noroc.
 
La data de 2.01.2018, în jurul orei 19.45, în timp ce se afla în incinta unei săli de jocuri de noroc din municipiul Constanţa, inculpatul, cu intenţie, prin lovirea cu pumnul, a distrus touchscreen-ul unui aparat de jocuri de noroc, cauzând un prejudiciu în valoare de 1.357,81 de lei.
 
Inculpatul a recunoscut în totalitate săvârşirea faptei, pe care a motivat-o prin prisma pierderii unei sume importante la aparatul respectiv. De asemenea, bărbatul s-a arătat dispus să repare prejudiciul cauzat societăţii, arătând că reprezentantul firmei a refuzat acest lucru. De altfel, Judecătoria Constanţa a renunţat la aplicarea faţă de inculpatul a pedepsei sub aspectul săvârşirii infracţiunii de distrugere.
 
În baza art.81 C.pen., instanţa îi va aplica inculpatului un avertisment, atrăgându-i acestuia atenţia ca pe viitor să respecte valorile sociale ocrotite de normele penale, să aibă o conduită bună în societate, urmând ca în cazul săvârşirii unei noi infracţiuni în termen de doi ani să i se aplice o pedeapsă, fără a mai putea beneficia de instituţia renunţării - art.80 alin.2 lit.b C.pen.
 
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii