Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
09:37 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Mangalia. Organizatorul unor jocuri de noroc, condamnat și obligat să muncească la Administrația Cimitirelor și Crematoriilor Umane din București

ro

13 May, 2021 00:00 1651 Marime text
  • Inculpatul este acuzat că, în trei rânduri, la intervale de timp diferite, la datele de 24.07.20, 01.08.20 și 18.08.20, o organizat jocuri clandestine de tip alba-neagra, ale căror rezultate pot fi influențate prin dexteritatea mânuitorului a mijloacelor de joc, în scopul obținerii unor venituri.

Judecătoria Mangalia a decis condamnarea unui bărbat din București la cinci luni de închisoare cu suspendare, pentru săvârşirea infracţiunii de organizare de jocuri clandestine ale căror rezultate pot fi influenţate prin dexteritatea mânuitorului mijloacelor de joc.


Magistrații au stabilit suspendarea executarea pedepsei sub supraveghere pe durata unui termen de supraveghere de trei ani.


Pe durata termenului de supraveghere, inculpatul a fost obligat de Judecătoria Mangalia, printre altele, să frecventeze unul sau mai multe programe de reintegrare socială derulate de către serviciul de probaţiune sau organizate în colaborare cu instituţii din comunitate și să presteze, pe parcursul termenului de supraveghere, muncă neremunerată în folosul comunităţii, pe o perioadă de 60 de zile, în cadrul Administrației Domeniului Public București, Sector 2 sau Primăriei Municipiului Bucurețti – Administrația Cimitirelor și Crematoriilor Umane.


Prin decizia de condamnare, Judecătoria Mangalia a dispus confiscarea sumei de 595 lei, obținută de inculpat în urma comiterii faptelor.


Decizia magistraților din Mangalia a fost menținută de Curtea de Apel Constanța.


PRECIZĂRI:

Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.


Citește și

Surprins în flagrant delict cu „alba-neagra”, la Costinești


 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii