Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
03:04 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Surprins în flagrant delict cu „alba-neagra”, la Costinești

ro

31 Aug, 2020 18:09 1523 Marime text
  • În cauză a fost întocmit un dosar de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunii de organizare și exploatare de jocuri de noroc frauduloase, conform O.U.G. 77/2009.

Polițiștii stațiunii Costinești, împreună cu jandarmi din cadrul G.J.M. Tomis Constanța, la data de 30 august a.c., au identificat un bărbat, de 22 de ani, din municipiul București, bănuit de comiterea infracțiunii de organizare de jocuri clandestine, ale căror rezultate pot fi influențate prin dexteritatea mânuitorului.

Bărbatul în cauză a fost depistat în flagrant delict în timp ce organiza un joc de noroc, denumit ,,alba - neagră”, în zona falezei din stațiunea Costinești. Asupra acestuia au fost identificate mai multe bunuri, susceptibile a fi folosite la jocul de noroc, precum și suma de 300 de lei, fiind ridicate, în vederea indisponibilizării.

În cauză a fost întocmit un dosar de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunii de organizare și exploatare de jocuri de noroc frauduloase, conform O.U.G. 77/2009.

Sursa foto (cu rol ilustrativ): Jandarmeria Română
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii