Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
15:52 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Justiție Tulcea Supraveghetorul unei săli de jocuri de noroc, condamnat pentru delapidare!

ro

20 Feb, 2024 12:09 778 Marime text



Un tânăr din județul Tulcea a fost condamnat, în primă instanță, pentru delapidare! Decizia nu este una definitivă, ea fiind contestată la Curtea de Apel Constanța.
 
În actul de sesizare s-a reţinut că, în 2019, Parchetul de pe lângă Judecătoria Măcin a fost sesizat prin plângere de către SC E-Gaming Multi Sloat SRL, cu sediul social în Bucurşti, Sector 1, Piaţa Montreal, World Trade Center (WTC), despre faptul că, la data de Gabriel S.,  având calitatea de supraveghetor de jocuri al acestei firme, la data de 09.11.2018, ar fi luat suma de 14.000 Iei din încasările societătii, cu care ar fi creditat un client pentru a o folosi la aparatele de joc, client care ulterior nu a mai fost de acord să-i restituie întreaga sumă, iar la data de 22.11.2018 a folosit personal la aparatele de joc suma de 3.600 lei provenită tot din încasările societății
 
Aproape de jumătatea lunii trecut, Judecătoria Măcin a decis condamnarea inculpatului la un an de închisoare pentru delapidare.
 
Instanța dispus amânarea aplicării pedepsei pe durata termenului de supraveghere, respectiv 2 ani, care se calculează de la data rămânerii efinitive a prezentei hotărâri.
 
Totodată, instanța a admis acţiunea civilă formulată de  partea civilă SC E-Gaming Multi Sloat SRL și l-a obligat pe inculpat să plătească părţii civile suma de 14.275 lei, reprezentând daune materiale- prejudiciul cauzat.
 
Decizia primei instanțe a fost contestată la Curtea de Apel Constanța.
 
Facem precizarea că această etapă a procesului penal reprezintă, conform Codului de procedură penală, finalizarea anchetei penale și trimiterea rechizitoriului la instanță spre judecare, situație care nu poate să înfrângă principiul prezumției de nevinovăție.  
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și:
 
Administratora Liceului Dimitrie Cantemir, din Tulcea, condamnată pentru delapidare! A recunoscut tot în fața procurorilor din Constanța (DOCUMENT)
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii