Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
02:01 17 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Adina Florea pleacă de la Secția Specială! Fost procuror general al Constanței, admis la concursul pentru Inspecția Judiciară, cu cel mai mare punctaj

ro

17 Nov, 2021 00:00 2497 Marime text
  • Procurorul constănțean a fost declarat admis la concursul organizat de Inspecția Judiciară, obținând punctajul final de 96,03, fiind cel mai mare punctaj dintre toți candidații.
  • Magistratul Adina Florea a fost procuror general al Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Constanţa.
 
Magistratul Adina Florea, fost procuror general al Constanței și, în prezent, procuror al Secției pentru Investigarea Infracțiunilor din Justiție (Secția Specială), va deveni inspector judiciar!
 
Procurorul constănțean a fost declarat admis la concursul organizat de Inspecția Judiciară, obținând punctajul final de 96,03, fiind cel mai mare punctaj dintre toți candidații.
 
Alături de magistratul Adina Florea, au mai fost declarați admiși la Direcția de inspecție pentru procurori magistrații Ileana Mirela Frumușelu, Robert Fleckhammer, Carmen Constanța Herciu, Marius Nicu Vasile, Carmina Nelica Pascal.
 
La Direcția de inspecție pentru judecători au fost declarați admiși magistrații Andreea Simona Uzlău, Gheorghe Tudorache și Nicolae Cătălin Magdalena.
 
Se arată în datele oficiale că semnate de membrii Comisiei de organizare a concursului pentru Inspecția Judiciară că „nu au fost formulate contestații împotriva punctajelor obținute la proba scrisă“.
 
Amintim, magistratul Adina Florea nu este singurul procuror din Constanța din cadrul Inspecției Judiciare, magistrații Nicoleta Rhfir, de la Parchetului de pe lângă Tribunalul Constanța, și, respectiv, Silviu Ciocoiu, de la Secția Specială, desfăşurându-şi, de asemenea, activitatea în cadrul IJ.
 
PRECIZĂRI:

Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și
Fostul șef al procurorilor din Dogrogea
Adina Florea, de la Secție Specială, susține interviul pentru Inspecţia Judiciară

 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii