Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
16:57 20 05 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Dan Diaconescu, fostul patron al OTV, reținut la Constanța. Ce acuzații i se aduc (GALERIE FOTO+VIDEO)

ro

07 Apr, 2023 08:07 2167 Marime text
Dan Diaconescu Dan Diaconescu, fostul patron OTV a fost reținut la Constanța pentru 24 de ore, fiind suspectat de comiterea a două infracțiuni de act sexual cu un minor, 5 infracțiuni de folosire a prostituției infantile. 

„Urmare a cercetărilor efectuate într-un dosar penal, cu privire la un bărbat, de 55 de ani, din municipul București, bănuit de comiterea a două infracțiuni de act sexual cu un minor, 5 infracțiuni de folosire a prostituției infantile, persoana în cauză a fost reținută, pentru 24 de ore“ - au precizat reprezentanții IPJ Constanța.


Potrivit IPJ Constanța, bărbatul a fost condus și încarcerat în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliție Județean Constanța, urmând ca astăzi să fie prezentat instanței de judecată cu propunere de arestare preventivă, pentru 30 de zile. 

„Din păcate, așa cum preconizam din timpul dimineții, la ora 00.07 Dan Diaconescu a fost reținut. Probabil în cursul zilei se va judeca propunerea de arestare preventivă. Urmează să mai avem o discuție cu procurorul să vedem dacă va pune sau nu în mișcare acțiunea penală. Noi am făcut o cerere de schimbare a încadrării juridice. Din punctul nostru de vedere nu au probe suficiente, dar mă așteptam la o măsură preventivă deoarece toată această intoxicare a presei a urmărit doar ca opinia publică să fie întoarsă total împotriva lui Dan Diaconescu și să se speculeze această stare de neliniște“ - a precizta avocatul lui Dan Diaconescu, Alexandru Murărescu. 


Reamintim că, la data de 6 aprilie a.c., polițiști din cadrul Poliției municipiului Constanța – Biroul Investigații Criminale, sub coordonarea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanța, au efectuat o percheziție domiciliară, la locuința unui bărbat, de 55 de ani, din municipiul București, într-un dosar în care sunt sesizate fapte de natură penală pe care acesta este bănuit că le-ar fi săvârșit. , informează IPJ Constanța.

  
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Vezi toate STIRILE VIDEO!

Ti-a placut articolul?

Comentarii