Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
06:06 16 11 2018 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Bătută, legată şi aproape violată O asistentă medicală a trecut prin clipe de groază în timpul unui „interviu de angajare“

ro

02 May, 2018 00:00 7609 Marime text
O asistentă medicală a fost contactată telefonic în vederea angajării ca asistent medical în cadrul unei unităţi miniere din judeţul Gorj, însă, când a mers la „interviu“, a fost bătută, legată şi aproape violată. „Angajatorul“, un recidivist, a fost condamnat pentru fapta sa la aproape nouă ani de închisoare, hotărârea fiind definitivă.
 
Conform actului de sesizare a instanţei, asistenta medicală a fost contactată telefonic în vederea angajării ca asistent medical în cadrul unei unităţi miniere din judeţul Gorj de către inculpat, care s-a recomandat ca fiind mandatat cu recrutarea salariaţilor.
 
În urma discuţiilor telefonice, asistenta medicală şi „angajatorul“ au convenit să se întâlnească aproape de oraşul Rovinari, în vederea susţinerii interviului de angajare.
 
Femeia a urmat indicaţiile primite de la inculpat, ajungând astfel în zona unei păduri, unde a fost acostată de către bărbat.
 
Inculpatul, care avea faţa acoperită cu o bucată de pânză de culoare neagră, decupată la nivelul ochilor şi a buzelor, a recunoscut săvârşirea faptelor reţinute în sarcina sa. Mai mult, bărbatul a declarat că a găsit pe internet un site în care mai multe persoane solicitau să fie angajate ca asistent medical, motiv pentru care a accesat unul dintre anunţurile postate, a contactat telefonic o persoană şi i-a propus să o angajeze ca asistent medical în cadrul unei unităţi miniere din Rovinari.
 
Revenind la întâlnirea celor doi, femeia s-a speriat, iar inculpatul a doborât-o la pământ, deposedând-o de un inel şi o verighetă.
 
Persoana vătămată a arătat că inculpatul a scos dintr-o plasă de rafie o funie de aproximativ 60 cm, cu care a încercat să o lege, în acest sens ducându-i mâinile la spate. Agresorul a renunţat la acest gând şi i-a cerut femeii îngrozite să se dezbrace, lucru pe care aceasta l-a făcut, aşezându-se pe o cârpă adusă de bărbat. Ulterior, inculpatul s-a dezbrăcat şi a început să-şi frece organul sexual de corpul persoanei vătămate, propunându-i apoi acesteia să întreţină un act sexual oral. Fiind refuzat, inculpatul i-a solicitat femeii să se ridice şi să se îmbrace. În schimbul libertăţii, individul i-a cerut femeii un telefon mobil marca Samsung.
 
Ulterior, inculpatul a fost depistat, iar cu ocazia efectuării percheziţiei corporale, asupra sa a fost găsit telefonul mobil marca Samsung.
 
Ajuns în faţa anchetatorilor, bărbatul, care nu se află la prima întâlnire cu puşcăria, a recunoscut tot. El a fost condamnat pentru fapta sa la aproape nouă ani de închisoare. Instanţa a redus cuantumul daunelor morale acordate părţii civile de la 100.000 de euro la 5.000 de euro (în echivalent lei la data plăţii efective).
 

Ti-a placut articolul?

Comentarii