Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
12:23 18 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

A recunoscut tot Povestea unui tânăr din Constanţa care a crezut că a dat lovitura vieţii sale. S-a ales însă cu o condamnare

ro

10 Jul, 2018 00:00 2683 Marime text
Judecătoria Constanţa a dispus condamnarea, în primă instanţă, a unui tânăr, din municipiu, suspectat de delapidare. Cel în cauză a fost trimis în judecată de procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanţa.
 
Conform rechizitoriului, inculpatul, în calitate de casier la un punct de lucru al unei societăţi comerciale specializate în pariuri, ar fi jucat mai multe bilete de pariuri (aproximativ 100), la cursele de câini, fără a depune în casierie sumele aferente. Prin acest mecanism, spun magistraţii, tânărul ar fi creat un prejudiciu în valoare de aproximativ 30.000 de lei.
 
În faţa magistraţilor, inculpatul a recunoscut săvârşirea faptelor, context în care a stabilit pedeapsa de un an şi două luni de închisoare, pentru delapidare. Judecătoria Constanţa a mai dispus amânarea aplicării pedepsei închisorii de un an şi două luni, pe un termen de supraveghere - stabilit în condiţiile art. 84 C. pen. - de doi ani, care se calculează de la data rămânerii definitive a prezentei hotărâri.
 
Pe durata termenului de supraveghere, inculpatul trebuie să respecte următoarele măsuri de supraveghere: să se prezinte la Serviciul de Probaţiune de pe lângă Tribunalul Constanţa, la datele fixate de acesta; să primească vizitele consilierului de probaţiune desemnat cu supravegherea sa; să anunţe, în prealabil, schimbarea locuinţei şi orice deplasare care depăşeşte cinci zile, precum şi întoarcerea; să comunice schimbarea locului de muncă; să comunice informaţii şi documente de natură a permite controlul mijloacelor sale de existenţă. Inculpatul a mai fost obligat la plata către partea civilă SC (…) SRL a sumei de aproximativ 30.000 de lei, cu titlu de daune materiale.
 
Decizia Judecătoriei Constanţa nu este definitivă, aceasta putând fi atacată la Curtea de Apel Constanţa. 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii