Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
10:49 18 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Liga a 2-a Deplasare la Slatina pentru Unirea Constanța

ro

05 Nov, 2022 08:00 1666 Marime text
Unirea Constanța. Sursa foto: Facebook/Unirea Constanța
Astăzi, de la ora 11:00, va avea loc meciul dintre CSM Slatina și Unirea Constanța, din cadrul etapei cu numărul 13 din Liga a 2-a.
 
Descoperă oferta de pariuri Superbet pentru partida cu Slatina!

Înaintea duelului de pe stadionul 1 Mai, cele două echipe sunt despărțite de 10 puncte. Slătinenii antrenați de Daniel Oprescu ocupă locul 7 în clasamentul ligii secunde, chiar sub linia play-off-ului. În cele 12 etape scurse din acest sezon, CSM Slatina a adunat 19 puncte. Linia lor de clasament este formată din 5 victorii, 4 egaluri și 3 eșecuri. Doar două puncte îi despart de locul 6 (ultimul care duce în play-off), ocupat acum de Poli Iași. Formația alb-roșie are doar 15 goluri marcate, dar în schimb se poate lăuda cu cea mai bună defensivă a campionatului. Până acum, au primit doar 8 goluri (record împărțit cu alte 3 echipe). În ultima partidă, slătinenii s-au întors cu un punct din deplasarea cu Dinamo.
Intră în SuperSocial, singura rețea socială dedicată pariorilor din România, și găsește-ți inspirația!

Oaspeții de la Unirea Constanța merg la Slatina cu o zestre de doar 9 puncte. În acest sezon, băieții antrenați de Dacian Nastai au obținut trei victorii, iar restul de nouă partide au fost toate pierdute. Unirea este echipa cu cele mai multe înfrângeri la activ, la egalitate cu Metaloglobus. După 12 meciuri, constănțenii au cea mai slabă apărare a ligii secunde, cu 29 de goluri primite și au reușit să marcheze doar de 10 ori. Locul pe care se află este 18, fiind mai sus de Poli Timișoara și Metaloglobus. În etapa trecută, Unirea Constanța a fost învinsă chiar de Metaloglobus, scor 3-1.
 
Sursa foto: Facebook Unirea Constanța
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii