Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
02:06 17 05 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

YouTube surprinde Viata intr-o zi

ro

26 Jul, 2010 05:30 1996 Marime text
200625-youtube-life-in-a-day_350.jpgYouTube i-a adus impreuna pe producatorii Ridley Scott si Kevin Macdonald, iar acestia se adreseaza utilizatorilor YouTube din inteaga lume pentru realizarea primului film documentar cu continut generat de utilizatori, filmat intr-o singura zi.

youtube_movie_cam.jpgProiectul Viata intr-o zi (Life in a day) este un experiment cinematografic derulat la nivel global, prin care se solicita comunitatii din intreaga lume sa surprinda un moment din viata, sambata, 24 iulie si sa incarce videoclipul pe www.youtube.com/lifeinaday.

Cele mai interesante videoclipuri vor fi selectate de regizorul premiat cu Oscar, Kevin Macdonald, care le va include apoi intr-un film documentar.

Si daca ne gandim ca producatorul executiv al filmului va fi Ridley Scott, cu siguranta rezultatul va consta intr-o opera cinematografica.

Utilizatorii ale caror videoclipuri vor fi incluse in filmul final vor deveni astfel co-regizori si 20 dintre acestia vor fi prezenti la premiera globala a filmului care va avea loc in cadrul Festivalului de Film Sundance 2010.

Dupa cum a declarat si directorul Kevin Macdonald Life in a day isi propune sa fie o incursiune video in timp, care va povesti generatiilor viitoare cum era viata in ziua de 24 iulie, anul 2010.

Ne alaturam si noi acestei initiative si va invitam pe toti ca maine sa filmati drumul catre munca, vizita pe care o faceti bunicilor sau poate intalnirea cu prietenii.

Sursa: Hit.ro

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii