Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
14:54 21 05 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

EA disponibilizeaza in masa

ro

12 Nov, 2009 06:58 1626 Marime text

ea_games.jpgElectronic Arts a anuntat ca va reduce personalul anumitor studiouri, pentru a incerca sa limiteze pierderile inregistrate in ultima vreme. Zvonurile vorbeau ieri despre studiourile EA Tiburon, Black Box (autorii seriei Need for Speed), Redwood Shores sau Mythic, insa se pare ca lucrurile sunt mult mai serioase.

Astfel, conform anumitor site-uri de profil, cum ar fi Kotaku, Electronic Arts intentioneaza sa concedieze 1500 de angajati, printre care intreaga echipa care se ocupa de Command & Conquer 4: Tiberian Twilight, iar urmatorii pe lista ar fi Maxis (seria Sims) si Pandemic Studios (The Saboteur, seria Mercenaries). Echipei de la EA Los Angeles care are in lucru cel de-al patrulea episod al seriei Command & Conquer urmeaza sa-i fie acordat timpul necesar pentru a finaliza jocul, disponibilizarile urmand sa aiba loc dupa aparitia pe piata a lui Tiberian Twilight. Acest lucru va insemna, mai mult ca sigur, ca C&C4 nu va primi suport post-lansare, aparitia unor pachete DLC sau expansion pack-uri fiind foarte putin probabila in aceste conditii.

Maxis sunt responsabili pentru producerea seriei The Sims, precum si a destul de recentului Spore. Pandemic Studios finalizeaza jocul The Saboteur, un action open-world care are loc in Paris, in timpul celui de-al doilea razboi mondial. The Saboteur urmeaza sa incheie sezonul lansarilor din 2009, aparitia sa fiind programata pentru luna decembrie.

Sursa: xtrempc.ro

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii