Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
11:54 24 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Interviu online cu Radu Cristian, candidat independent la Primăria Mangalia s-a terminat Tema a fost - Radu Cristian - Un independent pentru o Mangalie europeană

ro

16 May, 2012 01:50 4973 Marime text
interviu online cu radu cristian candidat independent la primaria mangalia tema este radu cristian un
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • Geo 17 May, 2012 06:52 Radu Cristian este singurul candidat din Mangalia care va avea susținerea consiliului municipal. Candidează independent tot datorită jocurilor politice ale lui Tusac si Iorguși. Alegătorii ar trebui să gindească și in perspectiva alegerilor parlamentare pentru ca primarul ales sa poată face ceva. Dacă vor alege primar de o anumită culoare politica, consilierii de altă culoare iar guvernul va fi de la opoziție, mangalioții vor face frigul până la celelalte alegeri locale.
  • c.neagoe 16 May, 2012 14:11 Votati Radu Cristian la primar Si la consilieri PNTCD , ochiul si domnul primar va avea un consiliu care va vota tot ce este bine pentru Mangalia si impotriva daca va gresi, lucru de care ma indoiesc.
  • c.neagoe 16 May, 2012 13:56 Domnule Radu Cristian , va felicit ca veti scapa Mangalia de Iorgus si Tusac , mult prea imbogatiti in mandatele de primari .Imbogatirea lor , apoi lupta dintre nasu si finul pe prada , a lasat Mangalia in frig . Cei hraniti de Iorgus si Tusac acum cu promisiuni , sper sa se trezeasca . Penetistii din Mangalia nu va vota cu nici unul dintre ei. O proba de mincinos a lui Iorgus , a fost rugamintea catre PNTCD ,sa-l sustina , promitand ca va trece pe lista consilierilor , locul3 , un penetist ,netinamdu-se de cuvant.Domnule primar Radu Cristian , PNCD, va sustine pe dumneavoastra, cerandu-va sa faceti un audit privat al mandatelor Iorgus si Tusac , acest lucru putand devenii egula pentru alte localitati . Cei doi independenti , economistul si doctorul uiti-va si scapati Mangalia de IOrgus si Tusac.