Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
09:00 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Cetăţean de onoare. Ce face Nurhan Ali cu terenul primit de la Consiliul Local Constanţa (document)

ro

04 Mar, 2017 00:00 4688 Marime text

Preşedintele echipei masculine de handbal HC Farul Constanţa, Nurhan Ali, a primit, în luna septembrie a anului 2012, titlul de cetăţean de onoare al municipiului Constanţa. Cu acest prilej, fostul consilier local social-democrat a primit şi un teren situat în staţiunea Mamaia, teren pe care Nurhan Ali s-a hotărât să îl valorifice.
 
În acest sens, preşedintele HC Farul a solicitat emiterea certificatului de urbanism pentru proiectul „Construire imobil S+P+3-4E cu funcţiunea de hotel-apartament“. Hotelul pe care ar urma să îl construiască va fi situat în staţiunea Mamaia, în zona clubului nautic Pinguin, lot 4. Potrivit memoriului tehnic de arhitectură, terenul are o suprafaţă de 478 mp, nu face parte dintr-o zonă protejată şi nu există interdicţii de construcţie.

Ce destinaţie va avea hotelul 

Potrivit lui Nurhan Ali, viitorul hotel ar urma să găzduiască, pe viitor, foarte mulţi sportivi. „Îmi doresc să fie un hotel de calitate pentru a întâmpina doleanţele sportivilor, la preţuri rezonabile. Suntem un oraş cu mare căutare în perioada verii, iar colegii şi prietenii mei vor veni în cantonamente. Îmi doresc ca acest hotel să fie în primul rând pentru sportivi“, a declarat Nurhan Ali. Totodată, preşedintele HC Farul a mai spus: „Deocamdată, am cerut doar un certificat de urbanism, să văd dacă apuc să îl construiesc, vom vedea ce va fi. Oricum vor decurge lucrurile, vreau ca această investiţie să fie a celor doi copii ai mei“.
 
În secţiunea „Documente“ puteţi consulta memoriul tehnic de arhitectură al proiectului. 

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii