Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
15:19 09 12 2022 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Ce se construiește Sens giratoriu nou, pe DN39, în Lazu. Cine este investitorul

ro

27 Mar, 2021 00:00 6323 Marime text
  • Un sens giratoriu urmează să fie amenajat pe DN39
  • Investitorul privat este același care construiește Constanța Business Park
  • Este vorba de societatea Global Vision SRL, controlată de omul de afaceri Sorin Mihai Preda
 
Un sens giratoriu este amenajat în dreptul cimitirului musulman de la Lazu, pe DN39, ce leacă Constanța de sudul litoralului. Sensul giratoriu este unul dorit de mult de locuitori, de când au fost montați parapetul median pe drumul național.
 
Conform Direcției Regionale de Drumuri și Poduri, lucrările sunt în desfășurare, însă este construit de către un investitor privat. Edilul localității Agigea, pe raza UAT-ului pe care se construiește sensul, Cristian Maricel Cîrjaliu, a precizat pentru ZIUA de Constanța că investitorul a ales să edifice acel sens giratoriu întru-cât facilitează accesul la investiția pe care o realizează. Totodată, aportul primăriei din Agigea este aproape inexistent, după cum a precizat primarul.
 

Constanța Business Park

 

 
Totodată, investitor este Global Vision SRL, care continuă expansiunea la ceea ce se dorește a fi Constanța Business Park, un hub de societăți, aproape de Portul Constanța și municipiu. Societatea este cel mai mare dezvoltator imobiliar independent din România specializat în parcuri industriale.
 
„Fiecare proiect al nostru se transformă, de 14 ani, într-un parteneriat win-win, în care oferim servicii integrate pe tot ciclul de viaţă al unei clădiri. Ne îmbunătăţim continuu calitatea serviciilor, suntem conectaţi la cele mai noi tendinţe şi tehnologii ale pieţei imobiliare. Introducem, în fiecare proiect finalizat, eleganţa şi rafinamentul care oferă plus valoare afacerilor clienţilor noştri. Pe termen lung, ne dorim ca marca Global Vision să devină un nume cunoscut la nivel internaţional şi lucrăm, în această direcţie, prin dezvoltarea câtorva proiecte regionale, iar pe termen mediu compania noastră să fie prima alegere ca resursă imobiliară pentru investiţiile pe scară medie şi largă”, a declarat, la finalul prezentării proiect, în anul 2018, Sorin Preda, CEO al Global Vision.
 
Antreprenorii constănţeni vor avea oportunitatea de a-şi derula afacerile în centrul unui nod intermodal, utilat complet cu spaţii industriale, logistice şi de depozitare generoase, cu birouri şi spaţii comerciale şi de servicii, aflat la confluenţa a 3 mari Coridoare pan-europene: Coridorul IV (Europa de Vest şi de Est), Coridorul VII (Dunăre) şi Coridorul IX (Nordul şi Sudul Europei).
 

Global Vision SRL, în datele Registrului Comerțului

 
Societatea a fost înființată în anul 2004, având sediul în București, pe șoseaua Fabrica de Glucoză. Capitalul social este de 10.000 de lei, cu un număr de 1.000 de părți sociale, cu o valoare nominală de 10 lei. Sorin Mihai Preda este asociat unic al firmei. Dan-Adrian Preda este administratorul societății care are ca activitate principală, conform codului CAEN, „Lucrări de construcții a clădirilor rezidențiale și nerezidențiale”. În anul 2019, firma a avut 4 salariați, la o cifră de afaceri de 4.252.126 lei, cu un profit de 8.286.281 lei. 

Globalworth este o companie imobiliară activă în Europa Centrală şi de Est, listata la Bursa de Valori de la Londra, în segmentul AIM, care activează în România și Polonia, în ambele ţări devenind principalul investitor pe piața imobiliară de birouri.

Globalworth investește, dezvoltă și gestionează direct clădiri de birouri și parcuri industriale și de logistică, în locații premium, care generează venituri din închirierea de spații către companii de top din întreaga lume.
 
Global Vision este o companie românească, fondată în urmă cu 17 ani, având o echipă de 200 de specialiști, care asigură servicii de dezvoltare, proiectare, management de proiect și construcții, administrarea proiectelor imobiliare deținute de investitori privați și instituționali din România si Europa Centrală și de Est. Până în prezent, a dezvoltat și construit peste 1.600.000 mp și administrează aproximativ 800.000 mp în cadrul diviziei de property & facility management.
 
 
Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • Grs 28 Mar, 2021 11:23 Mă supără foarte tare faptul că nu mai pot merge cu 160 km/h cum mergeam până acum prin Lazu. Niste comuniști care încearcă să ne încetinească in secolul vitezei !
  • Zaas 27 Mar, 2021 09:27 La vara mai stam de vorba Deja se taie drum continu cu atatea sensuri giratorii