Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
17:41 26 10 2020 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Cambela Prod SRL continuă investiţiile imobiliare în municipiul Constanţa. Ridică un bloc de nouă etaje pe şoseaua Mangaliei

ro

01 Feb, 2018 00:00 2709 Marime text
Societatea deţinută de tulceanul Tănase Bela, Cambela Prod SRL, continuă investiţiile imobiliare în municipiul Constanţa. Imobile ridicate pe bulevardul Alexandru Lăpuşneanu, bulevardul Mamaia şi strada Caşin sunt doar câteva dintre investiţiile firmei din Tulcea.
 
Cambela Prod SRL, prin Tănase Bela, a obţinut, pe data de 30 ianuarie, Certificatul de urbanism nr. 145. Actul presupune edificarea unui bloc 2S+P+9E+etaj tehnic - locuinţe colective, pe şoseaua Mangaliei nr. 59A.

Despre Cambela Prod SRL 

Potrivit Registrului Comerţului, firma a fost înfiinţată în anul 2000 şi are sediul social în comuna Stejaru, judeţul Tulcea. Capitalul social subscris, de 5.700.400 de lei, integral vărsat, este compus din 57.004 părţi sociale. Valoarea unei părţi sociale este de 100 de lei. Asociaţii firmei sunt: Tănase Bela, născut pe 2.10.1978, în Babadag, Tulcea, cu 99,99 din capitalul social, şi Constantin Bela, născut pe 16.03.1953, în satul Stejaru, Tulcea, cu 0,1% din capitalul social. Tănase Bela este administratorul societăţii Cambela Prod SRL, care se ocupă de fabricarea betonului. În anul 2016, firma cu 95 de angajaţi a declarat o cifră de afaceri de 284.775.452 de lei şi un profit net de 7.670.813 lei.
 
SC Cambela Prod SRL are deja construite trei ansambluri de blocuri de locuinţe în Constanţa, locuinţe care au fost avizate de Inspecţia de Stat în Construcţii, încadrate din punct de vedere arhitectural în peisajul urbanistic al oraşului Constanţa şi care au fost vândute 100%.

 Citeşte şi: 

Ce a depus la APM Constanţa Bela Tănase, cunoscut pentru investiţiile sale imobiliare. Este vizat un bloc din staţiunea Mamaia (document)

Cambela Prod SRL vrea să supraetajeze imobilul ridicat pe bulevardul Mamaia. Ce condiţii i-au fost impuse de APM Constanţa
 
Cambela Prod SRL cere acordul municipalităţii pentru supraetajarea blocului ridicat pe Alexandru Lăpuşneanu. Ce răspuns a primit
 
Confort Urban face o parcare pentru blocul construit pe strada Caşin de Cambela Prod SRL
 
Societăţile Cambela Prod SRL şi Highlife Properties SRL au fuzionat. Care au fost motivele acestei decizii

Investitorul Bela Tănase, care dorea să construiască lângă CCINA, mai bifează o afacere imobiliară. De data asta, în Mamaia

Cristina Şerbu şi Cambela Prod SRL s-au adresat APM Constanţa. Este vizată o investiţie imobiliară în coasta CCINA (document) 

Constănţenii nu vor blocuri noi pe bulevardul Lăpuşneanu Dezbatere publică cu scântei pentru PUZ-ul iniţiat de Bela Tănase (galerie foto)

Ti-a placut articolul?

Comentarii