Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
17:11 24 11 2020 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Cambela Prod SRL vrea să supraetajeze imobilul ridicat pe bulevardul Mamaia. Ce condiţii i-au fost impuse de APM Constanţa

ro

10 Jan, 2018 00:00 4115 Marime text
Omul de afaceri Bela Tănase, cunoscut pentru investiţiile sale imobiliare din Constanţa, a decis să supraetajeze blocul de opt etaje pe care îl ridică pe bulevardul Mamaia nr. 415.
 
Cambela Prod SRL a solicitat acord de mediu pentru proiectul „Supraînălţare cu încă un nivel, o singură dată, în suprafaţă de maximum 20% din suprafaţa construită a clădirii, conform prevederilor Legii 50/1991, numai după intabularea construcţiei la stadiul fizic autorizat cu AC nr. 71/14.06.2017, premergător supraetajării“, propus a fi amplasat în staţiunea Mamaia nr. 415. Informaţiile privind acest proiect pot fi consultate la sediul Agenţiei pentru Protecţia Mediului Constanţa, zilnic, între orele 9.00 şi 13.00. De asemenea, la sediul APM Constanţa se pot depune şi observaţiile publicului.
 
Autorizaţia de construire nr. 711 din 14/06/2017 a fost emisă pentru Bela Tănase. Documentul presupune „Construire imobil P+6e-8r apart-hotel şi împrejmuire teren“. Investiţia este realizată pe bulevardul Mamaia nr. 415.
 

Despre Cambela Prod SRL

 
Potrivit Registrului Comerţului, societatea a fost înfiinţată în anul 2000 şi are sediul social în comuna Stejaru, judeţul Tulcea. Capitalul social subscris, de 5.700.400 de lei, integral vărsat, este compus din 57.004 de părţi sociale. Valoarea unei părţi sociale este de 100 lei. Asociaţii firmei sunt: Bela Tănase, născut pe 2.10.1978, în Babadag, Tulcea, cu 99,99 din capitalul social, şi Bela Constantin, născut pe 16.03.1953, în satul Stejaru, Tulcea, cu 0,1% din capitalul social. Bela Tănase este administratorul firmei Cambela Prod SRL, care se ocupă de fabricarea betonului. În anul 2016, societatea cu 95 de angajaţi a declarat o cifră de afaceri de 284.775.452 de lei şi un profit net de 7.670.813 lei.
 
Reamintim că firma a fuzionat anul trecut cu societatea Highlife Properties SRL. Cambela Prod SRL, societate absorbantă, cu sediul social în comuna Stejaru, judeţul Tulcea, şi Highlife Properties SRL, societate absorbită, cu sediul social în comuna Stejaru, judeţul Tulcea, au fuzionat. În urma hotărârilor asociaţilor celor două societăţi participante la fuziune, adică decizia nr. 1 din 12.04.2017 şi decizia din 14.04.2017, prin care s-au hotărât condiţiile şi elaborarea prezentului proiect de fuziune a celor două societăţi comerciale prin absorbţie, şi ca urmare a bilanţurilor contabile întocmite la data de 31.03.2017, ambele societăţi au elaborat proiectul de fuziune, fără numirea unui expert de specialitate şi fără întocmirea unor rapoarte de evaluare.
 
Fuziunea prin absorbţie a celor două societăţi comerciale a fost motivată de faptul că acestea au acelaşi sediu social, aceleaşi interese şi aceeaşi conducere, administratorul ambelor societăţi fiind Bela Tănase. Din punct de vedere economic, fuziunea a fost motivată de faptul că ambele societăţi au ca activităţi economice dezvoltarea imobiliară.
 
SC Cambela Prod SRL are deja construite trei ansambluri de blocuri de locuinţe în Constanţa, locuinţe care au fost avizate de Inspecţia de Stat în Construcţii, încadrate din punct de vedere arhitectural în peisajul urbanistic al oraşului Constanţa şi care au fost vândute 100%. SC Highlife Properties SRL are în proprietate un teren pe care intenţiona să construiască un ansamblu rezidenţial şi are nevoie de expertiza şi puterea financiară a SC Cambela Prod SRL.
 
Citeşte şi:
 

Cambela Prod SRL cere acordul municipalităţii pentru supraetajarea blocului ridicat pe Alexandru Lăpuşneanu. Ce răspuns a primit
 
Confort Urban face o parcare pentru blocul construit pe strada Caşin de Cambela Prod SRL

Societăţile Cambela Prod SRL şi Highlife Properties SRL au fuzionat. Care au fost motivele acestei decizii

Investitorul Bela Tănase, care dorea să construiască lângă CCINA, mai bifează o afacere imobiliară. De data asta, în Mamaia

Cristina Şerbu şi Cambela Prod SRL s-au adresat APM Constanţa. Este vizată o investiţie imobiliară în coasta CCINA (document)

Constănţenii nu vor blocuri noi pe bulevardul Lăpuşneanu Dezbatere publică cu scântei pentru PUZ-ul iniţiat de Bela Tănase (galerie foto)
 

Ti-a placut articolul?

Comentarii