Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
06:23 19 09 2019 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Confort Urban face o parcare pentru blocul construit pe strada Caşin de Cambela Prod SRL

ro

31 Jul, 2017 00:00 3666 Marime text

Confort Urban SRL a obţinut, pentru societatea Cambela Prod SRL, acordul Primăriei Constanţa în vederea amenajării unei parcări pe strada Caşin din municipiul Constanţa.
 
Autorizaţia de construire nr. 1039 a fost eliberată pe data de 28 iulie şi constă în „Amenajare parcare auto publică între lot 4 și PT 37. Investitor - SC Cambela Prod SRL“.
 
Investitorul îşi motivează propunerea prin faptul că deţine un teren pe care se va edifica o construcţie S+P+5-6E, ce are amenajate locuri de parcare în suprafaţă proprie. În zonă există un teren neamenajat, cu suprafaţă de 265 mp, situat între împrejmuirea Căminului pentru Persoane Vârstnice şi aleea carosabilă. Prin HCLM nr. 318/2009, s-a aprobat construirea imobilului S+P+5-6E, iar suprafaţa de 265 mp este considerată cale de comunicaţie, astfel încât, prin amenajarea atât a parcajului de 16 locuri, cât şi a trotuarului propus, acest teren se va transforma estetic şi funcţional.
 
În acelaşi document se menţionează şi că terenul analizat pentru a fi transformat în parcare, în suprafaţă totală de 265 mp, pe care se propune realizarea acestor lucrări, este domeniu public al Primăriei Municipiului Constanţa, iar beneficiarul va încheia contract pentru executarea lucrărilor menţionate cu SC Confort Urban SRL.
 
Pentru această investiţie, Primăria Constanţa a eliberat, în luna martie 2016, Certificatul de urbanism nr. 757, valabil 24 de luni, pentru „amenajare parcare auto publică între lot 4 și PT 37 - 16 locuri, investitor - SC Cambela Prod SRL“.
 
Cât despre imobilul ridicat aici de Cambela Prod, ZIUA de Constanţa a prezentat povestea unui teren retrocedat care s-a aflat prima dată în posesia unui cumpărător de drepturi succesorale şi vândut, ulterior, în repetate rânduri, apoi ajuns la o firmă cu capital cipriot, Highlife Properties, şi apoi la Cambela Prod.

Despre Cambela Prod SRL

 
Bela Tănase este asociat unic în SC Cambela Prod SRL. Potrivit Registrului Comerţului, firma a fost înfiinţată în anul 2000 şi are sediul social în comuna Stejaru, judeţul Tulcea. Capitalul social subscris, de 5.700.000 de lei, integral vărsat, este compus din 57.000 de părţi sociale. Asociat unic şi administrator este Bela Tănase, născut pe 2.10.1978, în Babadag, Tulcea. Cambela Prod SRL se ocupă de fabricarea betonului. În anul 2016, societatea cu 95 de angajaţi a declarat o cifră de afaceri de 284.775.452 de lei şi un profit net de 7.670.813 lei.
 
Citeşte şi:
 
Bloc de şase nivele pe strada Caşin O firmă cu capital cipriot a primit binecuvântarea Primăriei de a ridica o construcţie (document)
 
Imobilul, ridicat pe un teren cu o poveste interesantă Confort Urban pregăteşte locurile de parcare pentru blocul construit pe strada Caşin
 
S-a dat startul construcţiei blocului de pe strada Caşin Povestea unui „rodnic“ teren retrocedat din averea Movilă
 
Lângă imobilul ridicat pe un teren retrocedat Cambela Prod, ultimele pregătiri pentru a amenaja o parcare… pe domeniul public?!
 
Investitorul Bela Tănase, care dorea să construiască lângă CCINA, mai bifează o afacere imobiliară. De data asta, în Mamaia
 
Cristina Şerbu şi Cambela Prod SRL s-au adresat APM Constanţa. Este vizată o investiţie imobiliară în coasta CCINA (document)
 
Constănţenii nu vor blocuri noi pe bulevardul Lăpuşneanu
Dezbatere publică cu scântei pentru PUZ-ul iniţiat de Bela Tănase (galerie foto)

 
UPDATE. A început dezbaterea publică asupra propunerilor PUZ-ului privind zona bulevardul Alexandru Lăpuşneanu - aleea Argeşului, bloc S6 (galerie foto)
 
Constanţa spune NU betoanelor. Construcţia unor blocuri pe bulevardul Lăpuşneanu scoate oamenii în stradă

Ti-a placut articolul?

Comentarii