Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
06:00 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Ce a depus la APM Constanţa Bela Tănase, cunoscut pentru investiţiile sale imobiliare. Este vizat un bloc din staţiunea Mamaia (document)

ro

23 Jan, 2018 00:00 3996 Marime text
Blocul de opt etaje pe care Cambela Prod SRL îl ridică pe bulevardul Mamaia nr. 415 va fi supraetajat. Investitorul, societatea SC Cambela Prod SRL, a depus în acest sens, la Agenţia pentru Protecţia Mediului Constanţa, memoriul justificativ al proiectului „Supraetajare cu încă un nivel, o singură dată, în suprafaţă de maximum 20% din suprafaţa construită desfăşurată a clădirii, conform prevederilor Legii nr 50/1991, numai după intabularea construcţiei la stadiul fizic autorizat cu AC nr. 711/14.06.2017 premergător supraetajării“.

Imobilul este situat în staţiunea Mamaia, malul lacului Siutghiol, bulevardul Mamaia nr. 415, vizavi de complexul Iaki.
 
Terenul aparţine societăţii Cambela Prod SRL, conform contractului de vânzare-cumpărare nr. 2145/18.10.2016, şi are o suprafaţă de 885 mp. Imobilul are 62 de unităţi locative şi 30 de locuri de parcare.
 
Terenul cu număr cadastral 202809 este amplasat în intravilanul municipiului Constanţa, în staţiunea Mamaia, pe bulevardul Mamaia, vizavi de complexul Iaki. Vecinătăţile terenului studiat sunt: la est - bulevardul Mamaia, la sud - IE 231831, la nord - IE 219738, la vest - alee riverană lacului Siutghiol. Pe terenul descris liber de sarcini, în suprafaţă totala de 885 mp, s-a propus construirea unei clădiri P+6+7+8 etaje retrase - apart-hotel autorizat cu Autorizaţia de construire nr. 711/14.06.2017. Beneficiarul doreşte etajarea acestuia cu 20,00% din suprafaţa construită desfăşurată, rezultând un imobil P + 9 etaje cu funcţiunea de apart-hotel.
 
Astfel, imobilul ar avea un regim de înălţime P+ 9 etaje şi o suprafaţă construită desfăşurată totală de 5.296,1 mp. Va cuprinde 62 apartamente, din care 17 apartamente de o cameră; 28 de apartamente de două camere; 17 apartamente de trei camere. Finisajele interioare pentru spaţiile de locuit vor fi prevăzute cu pardoseli ceramice în holuri, bucătării, băi şi balcoane şi pardoseli cu parchet în camerele de zi şi dormitoare. Pe pereţi se vor executa vopsitorii lavabile pe gleturi de ipsos în holuri şi în camere. Compartimentările se fac din pereţi din BCA de 25 cm între apartamente şi de 15 cm zidurile despărţitoare din cadrul apartamentului. Tâmplăriile interioare vor fi din PVC cu finisaj ce va imita stejarul.
 
Finisajele exterioare sunt următoarele: tencuieli structurate cu vopsea lavabilă aplicată pe termosistem, tâmplărie din PVC cu geam termopan, glafuri mozaicate, balustrade din inox. Construcţia are o structură din cadre de beton armat. Imobilul propus P+9 se află la o distanţă de 48 ml faţă de imobilul locuinţe colective P+8ET situat la sud şi la o distanţă de cca 70 -102 ml faţă de imobilul locuinţe individuală P+1ET situat la nord şi de restaurant Pinguin.

Despre Cambela Prod SRL

Potrivit Registrului Comerţului, firma a fost înfiinţată în anul 2000 şi are sediul social în comuna Stejaru, judeţul Tulcea. Capitalul social subscris, de 5.700.400 de lei, integral vărsat, este compus din 57.004 părţi sociale. Valoarea unei părţi sociale este de 100 de lei. Asociaţii firmei sunt: Tănase Bela, născut pe 2.10.1978, în Babadag, Tulcea, cu 99,99 din capitalul social, şi Constantin Bela, născut pe 16.03.1953, în satul Stejaru, Tulcea, cu 0,1% din capitalul social. Tănase Bela este administratorul societăţii Cambela Prod SRL, care se ocupă de fabricarea betonului. În anul 2016, firma cu 95 de angajaţi a declarat o cifră de afaceri de 284.775.452 de lei şi un profit net de 7.670.813 lei.
 
Reamintim că firma Cambela Prod SRL (societate absorbantă) a fuzionat anul trecut cu societatea Highlife Properties SRL (societate absorbită, cu sediul social în comuna Stejaru, judeţul Tulcea). În urma hotărârilor asociaţilor celor două societăţi participante la fuziune, adică decizia nr. 1 din 12.04.2017 şi decizia din 14.04.2017, prin care s-au hotărât condiţiile şi elaborarea prezentului proiect de fuziune a celor două societăţi comerciale prin absorbţie, şi ca urmare a bilanţurilor contabile întocmite la data de 31.03.2017, ambele societăţi au elaborat proiectul de fuziune, fără numirea unui expert de specialitate şi fără întocmirea unor rapoarte de evaluare. Fuziunea prin absorbţie a celor două societăţi comerciale a fost motivată de faptul că acestea au acelaşi sediu social, aceleaşi interese şi aceeaşi conducere, administratorul ambelor societăţi fiind Tănase Bela. Din punct de vedere economic, fuziunea a fost motivată de faptul că ambele societăţi au în vedere ca activităţi economice dezvoltarea imobiliară.
 
SC Cambela Prod SRL are deja construite trei ansambluri de blocuri de locuinţe în Constanţa, locuinţe care au fost avizate de Inspecţia de Stat în Construcţii, încadrate din punct de vedere arhitectural în peisajul urbanistic al oraşului Constanţa şi care au fost vândute 100%. SC Highlife Properties SRL are în proprietate un teren pe care intenţiona să construiască un ansamblu rezidenţial şi are nevoie de expertiza şi puterea financiară a SC Cambela Prod SRL.
 
În secţiunea „Documente“ puteţi consulta documentaţia depusă la APM Constanţa de investitorul SC Cambela Prod SRL. 

Citeşte şi: 

Cambela Prod SRL vrea să supraetajeze imobilul ridicat pe bulevardul Mamaia. Ce condiţii i-au fost impuse de APM Constanţa

Cambela Prod SRL cere acordul municipalităţii pentru supraetajarea blocului ridicat pe Alexandru Lăpuşneanu. Ce răspuns a primit

Confort Urban face o parcare pentru blocul construit pe strada Caşin de Cambela Prod SRL

Societăţile Cambela Prod SRL şi Highlife Properties SRL au fuzionat. Care au fost motivele acestei decizii

Investitorul Bela Tănase, care dorea să construiască lângă CCINA, mai bifează o afacere imobiliară. De data asta, în Mamaia

Cristina Şerbu şi Cambela Prod SRL s-au adresat APM Constanţa. Este vizată o investiţie imobiliară în coasta CCINA (document)

Constănţenii nu vor blocuri noi pe bulevardul Lăpuşneanu Dezbatere publică cu scântei pentru PUZ-ul iniţiat de Bela Tănase (galerie foto)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii