Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
23:48 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Vadim Tudor prooroceste IPS Teodosie va fi inlocuit

ro

03 Jun, 2009 02:56 11504 Marime text
cap_1.jpgZiarul Tricolorul anunţă că Înalt Prea Sfinţiei sale Teodosie i se pregăteşte schimbarea din funcţie, arhiepiscop urmând să devină episcopul Casian Crăciun

Înalt Prea Sfinţiei sale Teodosie pare să i se clatine scaunul de Arhiepiscop al Tomisului. Potrivit unor surse din cadrul Patriarhiei Române, citate de Ziarul Tricolorul, ÎPS Teodosie, Patriarhul Tomisului, ar putea fi înlocuit cu episcopul „Dunării de Jos", Casian Crăciun.

ips_teodosie_02.jpg„Surse de la Patriarhie ne-au informat că Patriarhul Daniel ar intenţiona să-l schimbe din funcţia de Arhiepiscop al Tomisului pe Teodosie Petrescu şi să-l instaleze, în locul lui, pe Casian Crăciun. Acest Crăciun n-ar fi un om rău, dar are o piatră de moară securistă agăţată de gât, mamă-mamă...", arată cei de la Tricolorul. Totodată, aceştia afirmă despre episcopul Casian că „mai are şi alte probleme, care, mai mult ca sigur, vor ieşi la iveală în presă dacă îşi va depăşi condiţia". „În eventualitatea că Daniel va face această mişcare, el va adeveri zvonurile care îl acuzau că se află în spatele campaniei de linşare morală dusă de postul musulman de televiziune Kanal D", avertizează jurnaliştii. „Merită, oare, Preafericite să-ţi pui lumea în cap? Pentru ce? Ca să-ţi faci echipă nouă? Şi aşa te-ai izolat complet, nu-ţi calcă pragul niciun om de valoare, nici din ţară, nici din străinătate", afirmă autorul articolului. „Cu ce-a greşit ÎPS Teodosie?", se întreabă el retoric, „că a zidit zeci de mănăstiri şi biserici, şi în Dobrogea, şi în Bucovina?". Nu în ultimul rând, ziariştii de la Tricolorul au ţinut să sublinieze că „acuzaţiile care i se aduc (n.r. lui Teodosie) sunt apă de ploaie, ca să nu zicem că sunt de-a dreptul ridicole". „Ai grijă, Preafericite, că Îl mânii pe Dumnezeu dacă faci o asemenea nedreptate. Nu-ţi forţa norocul. Şi caută să ieşi din izolarea în care te-au împins făcătorii de rele...", au conchis cei de la ziarul Tricolorul.

{mos_ri:Vadim Turod,IPS}
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • fara nume 23 Sep, 2010 13:11 Il cunosc pe Ips Casian si eu un om de mare voloare restul nu ma intereseaza dar nici nu stiu. Cestiu este faptul ca Ips casian este unul din cei mai vrednici episcopi.
  • Ilie Cristian 23 Jul, 2010 23:37 E timpul ca domnul Corneliu Vadim Tudor sa devina si oficial presedintele acestei tari.E timpul ca toata aceasta mafie sa se duca acolo unde ii este locul peentru raul care l-au facut romaniilor(adica in pamant).El nu este comunist....adevaratii comunisti sunt cei ce ne-au ingradit tara in saracie timp de 20 de ani!Nu putem parasii tara ca nu avem bani...deci tot comunism este si asta.Legiile numai sunt respectate..numai aveam dreptul de a alege..se aleg ei singuri..e caracatita atat de mare incat cred ca romania va avea nevoie de o revolutie adevarate(nu de lovituri de stat precum cea din 89).Nu mai puneti botul la ce scriu ziarele si nici la ce va spun posturile TV(pentru ca sunt ale lor).Se vede cand un om minte..dupa anumite ticuri...el este sincer..nu clipeste o geana cand spune ceea ce spune..cand vine cu solutii adevarate pt. scoaterea acestei tari din criza...alb pe negru..cum sarlatanii astia n-au venit vre-o data.Urmaritii siturile ..uitativa in cv-ul lui..uitativa in promisiunile lui..veti vedea ca nu minte!Nu visa daca te poti trezii!(Ilie Cristian)
  • sebastian vranceanu 06 Oct, 2009 13:07 La tomis este un dezastru, dar totul se poate remedia daca va fi adus un om corect. Varianta cu ips casian cred ca este extraordinar de buna mai ales ca este considerat un om drept si DUR. ce sa mai spunem de dezastrul de la Episcopia Buzaului si Vrancei unde PS epifanie nu este mai departe de IPS Teodosie. cu epifanie ce sa facem? Ne sfideaza din masinile de lux iar pentru cele doua judete nu a facut nimic.
  • UN ANONIM 12 Sep, 2009 15:01 BUNA ZIUA STEFAN ESTE UN MARE MARE TRADATOR IN EPISCOPIA DUNARII DE JOS ACELASI STEFAN NU ESTE STRAIN DE CE I SE INTAMPLA ERARHULUI DE LA TOMIS PLUS CA STEFAN ESTE SI NEPOT CU CASIN VIITORUL ARHIEPISCOP AL DUNARII DE JOS PE TOTI II TOARNA PE LA CASIAN PREOTII SI ASA MAI DEPARTE
  • remus 17 Jun, 2009 20:47 :D Prostii !!! Nu i se va intampla nimic.
  • karadeniz 03 Jun, 2009 22:42 Teodosie e doar varful aisbergului. Tot ce a atins aripa politicii romanesti in cei 20 ani de democratie se descompune. Biserica romana, ca institutie, trebuie purificata pe rugul adevarului pentru a indeparta putregaiul strans in 40 de ani de comunism si 20 de ani de haos democratic.
  • tdc 03 Jun, 2009 19:35 daca vine casian n-am facut nici un rahat.
  • PENALUL teodosie! 03 Jun, 2009 15:06 PORCU Macedon, devenit Petrescu Macedon mai apoi Teodosie Tomitanul a demonstrat ca numele avut anterior de PORCU nu este intamplator! PORCU tot PORC a ramas chiar daca si-a schimbat numele! Dovada sunt cele 50 PLANGERI PENALE DE LA DNA, facute de PREOTI cu frica lui Dumnezeu pe care i-a inselat si jecmanit de bani! Articol ROMANIA LIBERA: http://www.romanialibera.ro/a155844/preotul-unei-biserici-militare-il-acuza-pe-ips-teodosie-a-adunat-50-de-plangeri-la-dna.html Articol LIBERTATEA: http://www.libertatea.ro/stire/a-adunat-50-de-plangeri-la-dna-242391.html PORCUL MACEDON ALIAS MAKE TOMITANUL, mai are un alt DOSAR PENAL PENTRU INSELACIUNE LA PARCHETUL DE PE LANGA INALTA CURTE DE CASATIE SI JUSTITIE din 2007, unde au depus deasemeni MARTURIE 25 PREOTI cum au fost inselati si jecmaniti! SPAGOVEANU MAKE FOST PORCU nu s-a oprit aici si a mai pohtit la euroii necuratului incercand sa SA VANDA O DIPLOMA SI O PAROHIE pe 5.000 euroi! Incasand un avans de 800 euro prin lingaul personal, BOGDANEL CHIRILUTA care ii face toate porcariile lui MAKE ! FILMUL CU TEODOSIE LUAND SPAGA: http://www.youtube.com/watch?v=OThX0u7gbh0 PORCU TOT PORC MAKE RAMANE CHIAR DACA E SCOLIT LA SRI!
  • vrajitoarea aneta prietena lui vadim si teodosie 03 Jun, 2009 12:08 vadime nebunule numai fa preziceri si scornelica teodosie e mare mafiot nu il da jos nici daniel ca ai vazut tu popa cu popa sa-si scoata ochii toti sunt niste furaciosi si inselatori asta ti-a prezis in ghioc babaciunea si vrajitoarea nebuna de aneta presupun numai tu si teodosie ii ascultati sfaturile bine ar fi sa va duceti cu totii din romania sa ne lasati tara si neamu sa nu-l mai spurcati cu vrajitorii si preziceri de doi lei
  • Diplome False la Teologie 03 Jun, 2009 10:53 Parchetul sa se autosesizeze! Nu doar la filmulete de doi bani! Sa cerceteze hartogaria de la Facultatea de Teologie Ortodoxa Constanta unde este decan IPS Teodosie! O armata de teologi cu diplome peste noapte! De la admitere la licente si terminand cu masterele! Sa il inchida pe nemernic! Si nu doar pe el! Teodosie e unul din talharii din B.O.R. ce vinde diplome si parohii! In tara in multe seminarii si facultati se practica spaga si simonia! Arghirofili inchinati euro si dolarului! Curatati biserica de spagoveni,pedofili,arghirofili si homosexuali! La munca cinstita cu prea barbosii!
  • DATORIILE ARHIEPISCOPIEI 03 Jun, 2009 10:33 LA CONSTANTA TEODOSIE A FACUT DATORII DE MILIARDE! SALARIILE NU LE PRIMIM CU LUNILE! UNII NU AU PRIMIT NICIODATA SALARIU! UNII PRIMESC LUMANARI! BANII CE VIN DE LA MINISTERUL CULTELOR NUMAI EL STIE UNDE II DUCE CA NICI CAS NU A PLATIT! NU PUTEM MERGE LA UN SPITAL NICAIERI DIN CAHUZA TALHARULUI TEODOSIE! SCAPATI-NE DE EL!
  • Dreptate familiei Mustata 03 Jun, 2009 10:19 Teodosie a furat banii familiei Mustata si si-a construit Complex Hotelier de Lux la Vatra Dornei! Preotul Mustata a carat cu tirurile alimente, si materiale de constructii, a facut imprumuturi in banci sa achite datoriile lui Teodosie! Teodosie nu i-a mai dat nici un ban! Ca sa scape de el ia inventat nereguli in parohie! Teodosie la Vatra Dornei nu are o manastire ci hoteluri de lux! Vine aici sptamanal si sta la chiolhanuri cu oameni de afaceri si politicieni, si toti stabii din Suceava si Vatra Dornei, primari, sefi de politie, consilieri, chiar si cu judecatori si sa-i aranjeze procesele! Chiolhanurile tin pana tarziu in noapte! Toate pe banii familiei Mustata!
  • Gabriel Mascas 03 Jun, 2009 10:00 Acest individ care nu are de-a face cu Dumnezeu si Biserica sa fie anchetat judecat si pedepsit ca orice cetatean de rind. Praful in ochi cu schimbarea din functie sa si-l arunce alta otreapa simandicoasa Daniel in ochi. Lasati- va de glume si voi de la Tricoloruil cind oamenii in tara sunt bagati la puscarie pentru ca au mutat un tarus in curtea proprie. Lasati-va de potlogarii !!!
  • Scapam de Shpagoveanu? 03 Jun, 2009 09:46 Nu poate fi adevarat! Scapam asa usor de Shpagoveanu alias Make securistul? Unde sa-l trimita Daniel sa mai nenoroceasca alte familii de preoti? A, in Delta la Sulina! Marea e fantastica ! Poate face zilnic liturghia la malul marii! Teodosie fa curatenie prin hartii ca daca vine IPS Casian si iti gaseste magariile nici in Delta nu mai ....ajungi.... la DNA!!! Mi se pare ca si armata de slugoi din arhiepiscopia tomitana a inceput sa tremure fiindca stiu ei ca IPS Casian e ferm si pune ordine in lucruri! La IPS Casian la Galati domneste linistea si ordinea pe cand la Tomis haosul, datoriile si scandalurile! Ia sa vezi epurare de lingai la tomis daca vine IPS Casian! Sau poate ii trage Teodosie la DNA si pe ei ca toti au facut falsuri si excrocherii!
  • SPAGOVEANU NUME BINEMERITAT DE MAKE TEODOSIE !!! 02 Jun, 2009 23:40 ESTE ADEVARAT CA TEODOSIE E SPAGAR? ISI BINEMERITA NUMELE DE SPAGOVEANUL? VOTATI AICI: http://sihastru.forumup.com/about1405-sihastru.html Gura sa-ti fie aurita Vadime! De-ar da domnul sa-l duca la Vatra Dornei patron la hoteluri ca asta si-a dorit business manul Teodosie! Apropo Vadim si tu te consiliai cu Vrajitoarea Aneta Badiu, tot ia ti-a ghicit si ca va fi inlocuit Teodosie? Vrajitoarea asta a fost consilier parlamentar in PRM!