Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
22:38 16 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Un poliţist din judeţul Constanţa, ACHITAT după ce a stat şase luni în puşcărie şi alte patru în arest la domiciliu

ro

20 Oct, 2015 00:00 2493 Marime text


A stat şase luni în stare de arest preventiv şi alte patru în arest la domiciliu iar ieri a fost achitat.
 
Vorbim despre un poliţist din judeţul Constanţa trimis în judecată de procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Constanţa, pentru că ar fi participat la sustragerea de ţiţei dintr-o conductă aparţinând SC Conpet SA.
 
Cel în cauză se numeşte Aurel Lupu şi lucra ca agent al Poliţiei Locale Ovidiu. El a fost achitat, ieri, pentru săvârşirea infracţiunii de abuz în serviciu în formă continuată. Mai mult decât atât, judecătorul Mihai Valentin, din Judecătoria Constanţa (învestit cu soluţionarea cauzei), l-a achitat pe poliţist şi pentru săvârşirea infracţiunii de favorizare a făptuitorului în formă continuată. Fostul agent al Poliţiei Locale Ovidiu a fost reţinut şi arestat preventiv de la 5 iulie 2014 până la 4 decembrie 2014 şi arestat la domiciliu de la 5 decembrie 2014 până la 17 martie 2015.


 
Un alt poliţist judecat în dosar, Laurenţiu Cicorschi, agent principal în cadrul Poliţiei oraşului Ovidiu, a fost condamnat la patru ani de închisoare cu executare. Pe lângă Cicorschi, în cauză au fost condamnate şi alte persoane.
 
Deciziile judecătorului Mihai Valentin nu sunt definitive, ele putând fi atacate la Curtea de Apel Constanţa.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii