Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
11:53 24 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Suspect de crima identificat

ro

27 Aug, 2009 02:44 1236 Marime text

Poliţiştii din cadrul Serviciului Investigaţii Criminale, împreună cu colegi din cadrul Secţiei 5, au reuşit identificarea unei persoane suspectate că în urmă cu câteva zile a înjunghiat mortal un om al străzii.

În urma unui complex de măsuri informativ-operative, oamenii legii l-au identificat şi depistat pe Carani Mehmet. Acesta se afla pe lângă nişte ghene de gunoi din zona cartierului Abator. Bărbatul, în vârstă de 32 de ani, din localitatea Adamclisi, este suspectat că, în data de 23 august, în jurul orei 20.00, l-a înjunghiat mortal pe Ion Vlad, de 52 de ani, din comuna Tortoman, cunoscut ca fiind persoană fără adăpost. Corpul neînsufleţit al victimei a fost găsit lângă nişte ghene de gunoi din cartierul KM 4-5. Potrivit poliţiştilor, incidentul a survenit în urma unei dispute cu un amic, pe tema unui televizor ce fusese aruncat la gunoi de un cetăţean. Mehmet l-a înjunghiat pe Vlad cu un cuţit, în partea stângă a pieptului, şi i-a produs o tăietură adâncă ce a dus la moartea victimei.

Carani Mehmet nu recunoaşte fapta şi este cercetat în stare de reţinere pe bază de ordonanţă. Ieri, a fost prezentat Parchetului de pe lângă Tribunalul Constanţa cu propunere de arestare preventivă pentru săvârşirea infracţiunii de omor calificat. Judecătorii au decis menţinerea sa în arest preventiv pentru 29 de zile.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii