Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
18:04 29 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Şoc şi teroare la Paris O tânără de 26 de ani hăituieşte întreaga lume

ro

10 Jan, 2015 00:00 2504 Marime text
Forțele speciale franceze i-au ucis vineri pe cei doi jihadiști acuzați de masacrul soldat cu 12 morți de la Charlie Hebdo, precum și pe autorul unei luării de ostatici de la un magazin evreiesc din Paris, unde au fost descoperite după asalt cadavrele a patru persoane.
 
Deznodământul pune capăt unei perioade de trei zile de urmărire generală după atacul asupra sediului publicației satirice Charlie Hebdo de miercuri de la Paris, soldat cu 12 morți și 11 răniți. Acest atentat, cel mai sângeros din istoria Franței, a provocat o undă de șoc în lumea întreagă.
 
Cu puțin timp înainte de ora 16.00 GMT, 18.00 ora României, unitățile de elită ale jandarmeriei i-au împușcat mortal într-o localitate situată la nord-est de Paris pe jihadiștii Said și Chérif Kouachi care au ieșit trăgând asupra forțelor de securitate din tipografia unde se aflau, împreună cu un ostatic.
 
Hayat Boumeddiene, în vârstă de 26 de ani este cel mai căutat om al lumii. De sex feminin, ea este bănuită ca fiind principalul complice al lui Amedy Coulibaly, capul atentatelor teroriste de la Paris. Boumeddiene (26 de ani) a fost prezentată drept partenera, soţia religioasă a lui Coulibaly. 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii