Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
13:43 04 05 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Senol Zevri "Danut Moisoiu, consilier local perpetuu, este omul lui Mazare"

ro

14 Aug, 2008 00:00 1201 Marime text

Aceasta este esenta unui interviu acordat cotidianului nostru, la 9 septembrie 2005, de secretarul general al PD-L

Reporter: Sunteti unul dintre cei mai promitatori membri ai organizatiei judetene a Partidului Democrat. Ce v-a determinat sa intrati in aceasta formatiune?


Senol Zevri: Am intrat in Partidul Democrat in anul 2001, dupa o experienta mai neplacuta.

Reporter: V-ati atasat de Partidul Democrat si ati intrat in prima linie a formatiunii la alegerile locale din 2004.


Senol Zevri: Exemplul de atasament fata de PD este faptul ca, in ianuarie 2003, am fost exclus din partid, ca urmare a atitudinii negative fata de ceea ce se petrecea in organizatia judeteana la vremea respectiva. Cu toate ca la ora aceea liderul democratilor, senatorul Viorel Marian Pana, imi oferise o pozitie de vicepresedinte in Biroul Permanent al PD, am luat atitudine impotriva faptului ca el pusese organizatia judeteana in slujba intereselor personale, intrand in cardasie cu administratia Mazare.

Reporter: Scandalul politic creat de modificarea rezultatului are vreo semnificatie in lupta dintre liderii democrati locali? Exista mai multe tabere in cadrul organizatiei judetene?


Senol Zevri: Da. Adrian Manole face parte din asa- numita grupare Mironescu. Tabara este reprezentata, printre altii, de Danut Moisoiu, Dumitru Moinescu si este condusa de deputatul Laurentiu Mironescu. Scopul acestei grupari este de a prelua puterea in filiala constanteana PD si nu ar fi nici o problema daca incercarea lor nu ar avea drept tel distrugerea formatiunii constantene. De exemplu, Laurentiu Mironescu s-a trezit peste noapte consilier local si deputat, fara a avea vreo contributie reala la reusitele partidului. In anul 2002, in perioada in care era director general al Administratiei Porturilor Constanta, numit de PD, a refuzat sa sprijine formatiunea. Mai mult, in anul 2003 am aflat ca a cochetat si chiar a incercat sa intre in PSD. In ceea ce-l priveste pe Moisoiu, consilier local perpetuu, felul in care voteaza in cadrul Consiliului Local si faptul ca este omul lui Mazare sunt arhicunoscute de clasa politica si cetateni.

Scris de: {autor}(ZIUA de Constanta){/autor}

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • adevarul 16 Jun, 2009 17:26 ...si Petro Vasile, seful garzii de mediu (o nulitate , in materie, de altfel)Constanta, este omul lui Mazare....se poate verifica faptul ca tin e cu dintii sa nu fie amendata aprimaria sau primarul...doar are si el o casa de cumparat de la Mazare chiar daca e ,inca , chirias pe usa din dos...ce conteaza ca nu intra banii in bugetul statului...doar masonii-s la putere, nu ?....
  • gogo 31 Mar, 2009 15:13 nu de Miroescu trebue sa va fie frica domnule Senol ci de gasca lui Mihai Petre & Dutu & PSD