Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
22:42 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Prinsi la pescuit in perioada de prohibitie

ro

01 May, 2010 03:15 1782 Marime text
Poliţiştii constănţeni au acţionat pentru prevenirea şi combaterea braconajului piscicol şi au depistat în flagrant 21 de persoane.

În prezent ele sunt cercetate pentru comiterea de infracţiuni privind pescuitul şi acvacultura.

Poliţiştii din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Constanţa, în colaborare cu reprezentanţi ai Jandarmeriei şi ai Gărzii Naţionale de Mediu, au desfăşurat acţiuni pentru prevenirea şi combaterea faptelor de braconaj piscicol, îndreptate împotriva habitatelor piscicole naturale, a transportului şi comercializării ilegale de produse şi subproduse din peşte, precum şi pentru asigurarea respectării legalităţii în acest sector de activitate.

În urma acestor acţiuni, au fost controlate şi magazinele ce au ca obiect de activitate desfacerea de produse din peşte, cherhanale.

Oamenii legii au constatat 21 de infracţiuni şi au aplicat 8 sancţiuni contravenţionale în valoare de 1.400 de lei. Au mai fost confiscate 57 de plase monofilament, 346 kg de peşte de diferite specii, valoarea totală a bunurilor reţinute fiind de 6.500 de lei.

Persoanelor implicate li s-a întocmit dosar penal pentru săvârşirea infracţiunilor de braconaj piscicol în perioada de prohibiţie şi deţinere de unelte de pescuit interzise.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii