Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
15:15 16 05 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Politistii, la datorie de 1 Mai

ro

30 Apr, 2010 03:15 1204 Marime text
Peste 250 de poliţişti vor asigura un climat de ordine, linişte şi siguranţă publică în zonele şi staţiunile de pe litoral unde se aşteaptă un număr mare de turişti cu ocazia sărbătoririi zilei de 1 Mai.

În această perioadă, vor fi organizate patrule mixte formate din poliţişti, jandarmi şi poliţişti de frontieră, care vor acţiona cu precădere în staţiunile şi în zonele turistice de pe litoral, unde vor avea loc diferite manifestări.

La nivelul Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Constanţa, rezervele de intervenţie sunt pregătite pentru evitarea producerii oricăror evenimente deosebite.

Poliţiştii Serviciului Rutier vor fi prezenţi pe toate arterele principale din zonele turistice, pentru prevenirea accidentelor rutiere. De asemenea, în această perioadă, aparatura de supraveghere a traficului rutier şi de măsurare a vitezei de deplasare va fi folosită la capacitate maximă.

Se vor spori şi acţiunile de prevenire şi combatere a infracţiunilor în apropierea barurilor, cluburilor şi a restaurantelor din staţiunile de pe malul Mării Negre.

Poliţiştii din cadrul Serviciului de Investigare a Fraudelor vor organiza acţiuni şi controale la agenţii economici, pentru prevenirea şi combaterea infracţiunilor specifice, asigurându-se protecţia cetăţenilor în calitate de cumpărători şi consumatori.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii