Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
04:47 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Microbuz răsturnat la Neptun Patru accidente, soldate cu 11 răniţi

ro

06 Jul, 2015 00:00 2353 Marime text
11 persoane au ajuns în atenţia medicilor constănţeni după ce maşinile în care se aflau au fost implicate în mai multe accidente rutiere.
 
Poliţiştii arată că, sâmbătă seara, în jurul orei 23.15, un bărbat de 68 de ani din localitatea Vadu a condus un autoturism pe bulevardul Mamaia, în banda nr. 3, dinspre Constanţa către Năvodari. În momentul în care a ajuns în sensul giratoriu de la hotel Meridian, şoferul nu ar fi acordat prioritate unui autoturism taxi, condus de un bărbat de 62 de ani, din Constanţa, care se deplasa din sens opus, şi a efectuat viraj la stânga către aleea de acces la hotel Meridian. În urma accidentului, a rezultat vătămarea corporală uşoară a taximetristului.
 
Câteva minute mai târziu, a avut loc un accident rutier. Un tânăr de 21 de ani, din Constanţa, a condus un autoturism pe strada Izvorului, dinspre strada Dorului către strada Andrei Mureşanu, şi, ajungând la intersecţia cu strada Crinului, nu ar fi respectat semnificaţia indicatorului „Oprire”. Ulterior, spun poliţiştii, şoferul a pătruns în intersecţie şi a intrat în coliziune cu un taxi, condus de un bărbat de 55 de ani, din Constanţa, care se deplasa pe strada Crinului, dinspre strada Steagului către strada Trandafirului. În urma accidentului, a rezultat vătămarea corporală uşoară a unei tinere de 18 ani, din Constanţa, pasageră dreapta-faţă în primul autoturism.
 
Poliţiştii rutieri au în atenţie un alt accident, petrecut în staţiunea Mamaia. O femeie de 37 de ani a condus un autoturism pe faleza din staţiunea Mamaia, dinspre complexul Cleopatra către Năvodari. În momentul în care a ajuns în zona terasei Princess, şoferiţa a surprins şi a accidentat un bărbat de 36 de ani, care se afla pe carosabil. În urma accidentului, a rezultat vătămarea corporală uşoară a pietonului.
Cel mai grav accident a avut loc ieri. Oamenii legii spun că un bărbat de 43 de ani a condus un autoturism pe strada Ferdinand din staţiunea Neptun, dinspre strada Aldea către aleea Trandafirilor. În momentul în care a ajuns la intersecţia cu strada Gala Galaction, şoferul nu a respectat semnificaţia indicatorului de oprire, a pătruns în intersecţie fără să acorde prioritate şi a lovit un microbuz, condus de un tânăr de 24 de ani, pe strada Gala Galaction, dinspre hotel Majestic către DN 39. După impact, microbuzul s-a răsturnat pe partea carosabilă. În urma accidentului, a rezultat vătămarea corporală uşoară a opt persoane: patru pasageri ai microbuzului şi patru din autoturism.
 
Toate victimele au suferit răni uşoare.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii