Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
19:16 24 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Mircea Băsescu şi Marian Căpăţînă, în aşteptarea verdictului la Curtea de Apel Constanţa (rechizitoriu)

ro

18 Aug, 2015 00:00 1983 Marime text
Procurorii Direcţiei Naţionale Anticorupţie - Serviciul Teritorial Constanţa, nemulţumiţi de decizia judecătoarei Emilia Ganera, din Tribunalul Constanţa, din data de 12 august.
 
Atunci, instanţa a modificat controlul judiciar în dosarul lui Mircea Băsescu, fratele fostului preşedinte al României, şi al lui Marian Căpăţînă, fostul preşedinte al PDL Drăgăneşti-Olt, cei doi fiind acuzaţi că ar fi luat bani de la familia lui Sandu Anghel, zis şi Bercea Mondial, pentru a-l scoate pe bărbat din spatele gratiilor. Modificarea controlului judiciar a constat în înlocuirea obligaţiei de a nu depăşi limita teritorială a judeţelor în care locuiesc cu interdicţia de a nu părăsi ţara decât cu încuviinţarea prealabilă a instanţei de judecată.
 
Aşa cum precizam şi mai sus, decizia judecătoarei Emilia Ganera a fost atacată de procurorii DNA la Curtea de Apel Constanţa. Contestaţia a fost analizată ieri de judecătoarea Maria Uzună, din Curtea de Apel Constanţa. Instanţa a rămas în pronunţare. Decizia va fi definitivă.
 
Rechizitoriu
Trimitere în judecată Mircea Băsescu şi Marian Căpăţînă (document)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii