Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
05:13 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Ministrul Apărării Mihai Fifor mulţumeşte LMP. Şi adaugă „Sper să vă dau o veste aşteptată de majoritatea dintre voi”

ro

09 Nov, 2018 01:45 8681 Marime text
Ieri, Mihai Fifor, ministrul Apărării Naţionale, şi-a sărbătorit ziua onomastică, prilejuită de Soborul Sfinţilor Mihai şi Gavrilă.

Cu această ocazie a postat pa pagina de Facebook a Ligii Militarilor Profesionişti următorul mesaj:
 

„Vreau să mulțumesc Ligii Militarilor Profesioniști pentru mesajul postat cu ocazia onomasticii mele, precum și tuturor celor care mi-au transmis urări prin intermediul paginii acestui apreciat corp profesional.
 
Țin să precizez că de fiecare data, în relaţia cu militarii noştri, nu am făcut altceva decât să îmi îndeplinesc datoria de ministru al apărării, încercând să asigur necesarul echilibru legislativ între drepturile și obligațiile diverselor categorii de personal din Armata României, prețuindu-i pe toți deopotrivă.
 
Mulțumesc LMP, lui Dănuț Albu şi intregii echipe pentru cooperarea necondiționată în reglementarea și soluționarea diverselor probleme apărute în activitatea curentă a soldaților și gradaților profesioniști!

Întregul meu respect membrilor Ligii Militarilor Profesioniști!


Sper ca, în cursul zilei de mâine (astăzi-NR), să vă dau o veste așteptată de majoritatatea dintre voi!

Onoare si Patrie!”

 
Reamintim că astăzi, miniştrii român şi canadian ai apărării, Mihai Fifor şi Harjit Singh Sajjan, vor efectua o vizită în Baza 57 Aeriană Mihail Kogălniceanu, prilej cu care se vor întâlni cu militarii din cadrul detașamentului canadian dislocat în România pentru executarea misiunilor de Poliție Aeriană Întărită, precum și cu personal din Forțele Aeriene Române care își desfășoară activitatea în Baza 57 Aeriană.

Detașamentul canadian, format din 135 de militari (piloți și personal tehnic) și aeronave CF-188 Hornet, execută, alături de aeronavele MiG-21 LanceR și militarii Forțelor Aeriene Române, misiuni de Poliție Aeriană Întărită (enhanced Air Policing) sub comandă NATO.

Misiunile de Poliție Aeriană desfășurate în comun contribuie la dezvoltarea capacităţii de reacţie şi descurajare, precum și la consolidarea interoperabilităţii dintre Forțele Aeriene Române și Forțele Aeriene Regale Canadiene.
 
Sursa foto: Facebook/Mihai Fifor
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii