Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
07:23 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

UPDATE. Ministrul apărării naționale, Mihai Fifor, în vizită la Băile Herculane. Va fi evaluat fostul Sanatoriu Militar „Regele Ferdinand”

ro

04 Oct, 2018 15:21 1782 Marime text
Ministrul apărării naționale, Mihai Fifor, va efectua vineri, 5 octombrie, începând cu ora 11.00, o vizită în localitatea Băile Herculane, județul Caraș Severin, în vederea evaluării situației fostului Sanatoriu Militar „Regele Ferdinand”, ale cărui lucrări de reabilitare urmează a fi demarate în perioada imediat următoare.

Potrivit MApN, proiectul de reabilitare a imobilului, deținut în administrare de M.Ap.N., cuprinde, conform Ordinului de începere a lucrărilor și a autorizației de construcție, atât lucrări de conservare, de întreţinere și consolidare, cât şi lucrări de restaurare arhitecturală, în scopul readucerii faţadei clădirii la înfăţişarea iniţială.

Termenul prevăzut pentru finalizarea lucrărilor este de doi ani, urmând ca imobilul, inclus în Lista monumentelor istorice, să fie folosit pentru refacerea capacității de muncă a personalului care a participat la acțiuni militare în teatrele de operații, a personalului în activitate și a cadrelor militare în rezervă și în retragere.

UPDATE. ora 18.40

Potrivit reprezentanților MApN, vizita a fost amânată, urmând a fi reprogramată la o dată ce va fi anunțată ulterior.

 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii